Walking Dinner Amsterdam. Happen en Stappen.

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Helemaal in the mood voor een avondje smakelijk genieten? Dan hebben wij hier iets voor de echte smulpaap: een culinaire ontdekkingsreis door hartje Amsterdam, onder de naam ‘Walking Dinner Amsterdam”.

Gedurende deze  gastronomische stadswandeling gaan wij voor anker bij drie verschillende restaurants in drie verschillende Amsterdamse wijken.

Onze enthousiaste gidsen staan bij aankomst al te trappelen om u een onvergetelijke avond te bezorgen! Deze walking dinner in Amsterdam begint in de Jordaan. Vroeger was de Jordaan een echte volkswijk, maar tegenwoordig is het een gewilde plek voor beter gesitueerden en artistiekelingen. U krijgt de verhalen te horen over de roerige geschiedenis van deze bijzondere buurt met haar markante bewoners.

Als iedereen het voorgerecht heeft opgesmikkeld, gaan we verder met de Walking Dinner en naar het volgende restaurant. Op de weg ernaar toe, passeert u monumentale gebouwen en kleurrijke grachtenhuizen.

Na het hoofdgerecht komen we toe aan de finale van het Happen en Stappen in Amsterdam en plonsen we de Rosse Buurt in. De Rosse Buurt is het oudste stukje Amsterdam. Deze wijk floreert al sinds de Gouden Eeuw, toen er zeeschepen van over de hele wereld in Amsterdam aanlegden. Sindsdien is er eigenlijk weinig veranderd. Mensen die meenden dat de Wallen inmiddels iets van haar glans heeft verloren, zitten er dus finaal naast!

De Rosse buurt is nog steeds een enorm belangrijke bezienswaardigheid voor toeristen van over de hele wereld, dus zullen wij tijdens deze tour de Rosse Buurt zeker niet overslaan.

We sluiten deze walking dinner in Amsterdam af in een prachtig gerenoveerd grachtenpand voor een grande dessert om uw vingers bij af te likken.

Voorbeeldprogramma Walking Dinner
17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht
20:00 Wandeling
20:30 Dessert

Deze walking dinner is inclusief:
– Professionele gids(en)
– Beproefde route
– Driegangendiner
– BTW

Let op! Komt u niet aan het minimale aantal personen? Geen probleem: indien u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, kunt u deze walking dinner gewoon reserveren.

 

 

Andere suggesties…