Walking dinner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Sommigen noemen het een Hap en Stap tour, anderen een Running dinner, maar wij houden het gewoon op een Walking Dinner Utrecht.

De formule van deze Walking dinner is simpel doch vaak beproeft; drie overheerlijke restaurantjes en een enthousiaste gids die staat te trappelen om je ernaar toe te brengen.We beginnen dit uitje in hartje Utrecht waar de gids al vol enthousiasme op je staat te wachten. Als iedereen compleet is kan deze culinaire ontdekkingsreis door onze Domstad beginnen.

We starten onze Walking Dinner tour Utrecht richting het eerste restaurant voor het voorgerecht. Natuurlijk neemt onze gids een route touristique, waarbij je onderweg langs de bekende en minder bekende plekjes van de Utrechtse binnenstad zult komen. Tijdens deze tour zal de gids je overladen met een stortvloed aan leuke weetjes en verhalen over Utrecht en haar markante bewoners.

Nadat iedereen van het voorgerecht heeft genoten, vervolgen wij deze tour richting het tweede restaurant voor het hoofdgerecht. Maar onthoud goed, alles doen we op ons gemakkie: tijdens onze running diner wordt er niet gerend en zelfs niet gejogd.

Uiteindelijk belanden jullie in het laatste restaurant, hier zal de gids afscheid van jullie nemen en kan er van het dessert worden genoten.

Deze Walking Dinner is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeestje of groepsuitje en geschikt voor alle leeftijden van jong tot oud.

Voorbeeldprogramma
17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht
20:00 Wandeling
20:30 Dessert

Walking Dinner Utrecht is inclusief:
– Professionele gids
– 3 gangen diner
– Beproefde route
– BTW

Tip! Kom je niet aan het minimale aantal personen? Geen probleem indien je bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen kun je ook met minder personen happen en stappen.

 

Andere suggesties…