Wallentour Amsterdam. Rondleiding door de Rosse Buurt.

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 12.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Helemaal klaar voor een opwindend, zinnenprikkelende rondleiding in Amsterdam? Ga dan samen met onze “Wallenspecialisten” mee met de Wallentour. Tijdens deze 2 uur durende ‘wallentour’ door het oudste gedeelte van Amsterdam, zult u ogen en rode oortjes tekort komen.

Dat de Rosse Buurt meer is dan alleen de dames van plezier zullen onze doorgewinterde gidsen u tijdens deze wallentour graag laten zien. Zij zullen u kennis laten maken met de charmes van dit zinderende stukje Mokum en de Rosse Buurt. Zo loopt u tijdens deze wallentour onder andere door de Warmoesstraat en de Zeedijk. Maar ook de Oude kerk, Nieuwmarkt, de Bananenbar en Chinatown zullen de revue passeren. Elk straatje, pleintje en steegje kent zijn eigen verhalen en geheimen.

Wallen Rondleiding
Hoeveel kost nu eigenlijk een bezoekje aan een dame van plezier? Hoeveel ramen zijn er nog over? En hoe oud is de oudste nog werkende dame? Op deze en nog veel meer vragen zult u antwoord krijgen tijdens deze gezellige en informatieve rondleiding in Amsterdam.
U dacht dat de Rosse Buurt een aflopende zaak was? Dan heeft u het goed mis, want de wallen bruist en dat willen wij u graag laten zien ook!

Dus aarzel niet; met deze wallentour heeft u een legitieme reden om door de Rosse Buurt te lopen. En wie weet komt u onderweg nog een oude bekende tegen…

Wallentour Amsterdam is Inclusief:
– Professionele gids
– Café stop (exclusief consumptie)
– Garantie op een gezellig uitje
– BTW

Komt u niet aan de 8 personen maar heeft u wel zin in zo’n gezellige stadswandelingen in Amsterdam samen met een van onze gidsen? Wij hebben elke zaterdagochtend om 10.30 uur een inschrijtour. Deze stadswandeling vertrekt iedere zaterdagochtend en u kunt zich al inschrijven vanaf 2 personen.


Wij volgen alle regels voor rondleidingen op de wallen die gesteld zijn door de gemeente Amsterdam en de rondleidingen worden verzorgd door gidsen die beschikken over een ontheffing.


Let Op! Wilt u deze wallentour doen met uw buitenlandse gasten? Geen probleem. Wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze wallen rondleiding in meerdere talen aanbieden, waaronder in het Duits, Frans, Spaans, Portugees en natuurlijk Engels. U kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

TIP! Wilt u zelf ook een keer als een echte ‘Dame van lichte zeden’ op de foto? Kijk dan bij ons Girls wanna have fun-arrangement.

 

Andere suggesties…