Wedding Game Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Ben je op zoek naar een gevarieerd en gezellig spelprogramma voor je vrijgezellenfeest in Alkmaar? Dan ben je bij The Wedding Game aan het juiste adres.

Tijdens dit superleuke vrijgezellenfeestje worden jullie in groepjes het centrum van Alkmaar in gestuurd om de aanstaande bruiloft te redden!

In groepjes gaan jullie te werk om alle benodigdheden voor de bruiloft te verzamelen. Hierbij denk je natuurlijk aan de taart, de jurk en de ringen, maar vergeet niet dat er ook nog gekozen moet worden tussen een DJ of band! Dit worden drie zware uren, maar jullie staan er niet alleen voor.

Onze Weddingplanner geeft jullie alle opdrachten om deze ietwat onmogelijke klus te doen slagen. Zing een serenade, vindt een Brad Pitt lookalike en oefen de vogeltjesdans ( dat is het nummer van de openingsdans natuurlijk ). In Alkmaar kan het allemaal!

Met The Wedding Game heb je een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Na een korte uitleg van het spel in het centrum van Alkmaar, worden jullie in teams op pad gestuurd. Zorg voor een opgeladen telefoon, zodat jullie alle opdrachten vast kunnen leggen ( en je er achteraf nog eens goed stuk om kan gaan ). Ook kunnen jullie berichten van de Weddingplanner verwachten die naar je geappt worden. Als jullie alle opdrachten hebben voltooid en zo creatief mogelijk hebben uitgevoerd, is de bruiloft gered!

Tijd om even bij te komen met een overheerlijk drankje en eens zien welk team het beter heeft gedaan.

Wil je een perfect vrijgezellenuitje organiseren? Zoek niet verder en boek The Wedding Game in Alkmaar!

Let op! Het spelprogramma The Wedding Game is overal en door heel Nederland te spelen. Wil je dit vrijgezellenfeestje in een andere stad spelen? Geen probleem. Bel of mail met onze medewerkers voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijsje voor het winnende team
– BTW