WhatsApp Game Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Zijn jullie klaar voor de stad? Deze WhatsApp Game is een bijzonder spelprogramma welke zich geheel afspeelt in het centrum van Amsterdam.
Verdeeld in teams worden jullie de stad in gestuurd, om binnen een afgebakend speelveld, zoveel mogelijk opdrachten te vervullen.
Maar schiet wel op, want de andere teams zitten je op de hielen.

WhatsApp Game Spelverloop
Onze spelbegeleider begint het spel met het samenstellen van de WhatsApp groepen. Deze WhatsApp groepen gaan het tegen elkaar opnemen tijdens dit spannende spelprogramma.
Zodra de spelregels bekend zijn worden de teams met een plattegrondje en een flinke aanmoediging de binnenstad van Amsterdam ingestuurd.

De plattegrondjes zijn bezaaid met ‘bucketpoints’. Het is de bedoeling dat de teams zich zo snel mogelijk naar deze ‘bucketpoints’ haasten. Op deze punten aangekomen krijgen jullie telkens van de spelbegeleider een opdracht door.

Natuurlijk is het de bedoeling dat jullie deze opdrachten zo snel en zo origineel mogelijk vervullen, maar ze moeten ook worden gefilmd. Deze filmpjes moeten namelijk naar de spelbegeleider doorgestuurd worden.
Aan de hand van deze filmpjes kan de spelbegeleider bepalen of jullie de opdracht goed hebben vervuld en of jullie klaar zijn voor de volgende.

De opdrachten zijn uiteenlopend van aard. Zo hebben wij opdrachten welke een beroep doen op jullie behendigheid, doorzettingsvermogen, creativiteit en lef, maar ook hebben wij een paar echte breinbrekers voor jullie in het verschiet. Welk team weet alle ‘bucketpoints’ te vinden en de opdrachten op een zo origineel mogelijke manier te vervullen? Na dit spelprogramma zullen wij het antwoord weten.

Door het flexibele karakter is dit spelprogramma perfect te combineren met een uitgebreide lunch, high tea of diner. Dit spelprogramma is geschikt voor zowel jong als oud en omdat wij dit spelprogramma in meerdere talen kunnen aanbieden is het ook geschikt voor buitenlandse gasten.

Neem contact via de mail of bel naar 020-7009439 bij vragen of vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…