Workshop Action Painting Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Volg onze fascinerende en creatieve ‘Workshop Action Painting in Rotterdam’! Geef samen met je collega’s of vrienden je creativiteit ruim baan! Alles is mogelijk bij deze boeiende Workshop in het centrum van Rotterdam!

Ons sfeervolle atelier in de binnenstad van Rotterdam is er klaar voor. Hier word je begeleidt door een bewezen en professionele schilder.  Deze kunstenaar verdeelt de groep in kleinere teams. Iedereen ontvangt vervolgens de onmisbare schilder materialen. Eerst volgt nog een attractieve uitleg en inleiding over Action Painting.
Laat de Action Painting nu maar beginnen! Creatie is bij deze inspirerende Workshop Action Painting het belangrijkste. Gewoon doen dus! Met jouw teamgenoten ga je vrolijk en onbekommerd met diverse kleuren in de weer. Je hanteert allerlei technieken. Verven, smeren gooien en zelfs smijten met flinke klodders verf. Het kan allemaal hier in Rotterdam!

Onze topschilder zal je wat handige tips geven. Met deze fijne adviezen zal het kunstwerk nog verrassender tot leven komen. Onze Workshop Action Painting in Rotterdam is niet alleen creatief en leerzaam, maar ook sfeervol en onderhoudend.  Breng sfeer en creativiteit in jullie uitje met deze topuurtjes action painting.

Overigens is ervaring in het schilderen helemaal niet nodig. Alle deelnemers krijgen de gelegenheid om zich op zijn of haar eigen wijze uit te leven. Sowieso staan gezelligheid en sfeer centraal bij dit leuke event in Rotterdam!

Boek onze Workshop Action Painting als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest in Rotterdam!

De Workshop Action Painting Rotterdam is inclusief;
– Begeleiding van painting- kenner
– Materialen Workshop Action Painting
– Diverse consumpties zoals drankjes en (borrel)hapjes
– Op elke dag en tijd naar keuze te boeken!
– BTW

Andere suggesties…