Workshop Aura & Chakra Readen

  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Boek deze boeiende en bijzondere Workshop Aura & Chakra Readen in Amersfoort. Wilt u samen met uw gezelschap meer te weten komen over uw energielichaam, aura en chakra’s? Dit is uw kans! Op een prettige locatie in het hart van Amersfoort staat uw inspirerende en kundige Worskhopleider u op te wachten. Na een lekker welkomstdrankje zal de Workshopleider zijn kennis delen over het lezen van de chakra’s van uzelf of uw groepsgenoten. Weet u hoeveel chakra’s er zijn en waar ze voor staan? Ooit gehoord van uw Wortelchakra en uw Derde Oog? In de komende twee uur leert u op deze locatie in Amersfoort over de ins and outs van uw Aura en Chakra’s…

Na het inspirerende inleidende deel wordt uw gezelschap opgedeeld in kleinere groepen en begint de praktijk. Met de noodzakelijke instructies gaat u trachten informatie te lezen uit de chakra’s van uw gezelschap. Wellicht komt u er achter dat er veel meer speelt in hun ervaringswereld dan u dacht! De Workshop Aura & Chakra Readen in Amersfoort versterkt de verbondenheid en empathie binnen uw gezelschap.

Na de Workshop Aura & Chakra Readen in Amersfoort weet u zeker dat er nog meer tussen hemel en aarde is dan u al dacht. Na deze ervaring bent u namelijk bewuster geworden van u zelf en ook van anderen. Sta versteld van uw eigen intuïtie. Wie van u heeft de beste voelsprieten en het beste onderbuikgevoel? Loopt er in uw groep soms een Derek Ogilvie rond? In ieder geval zult u samen met uw gezelschap in Amersfoort een hoop plezier hebben en een bijzondere tijd hebben. Boek daarom deze verlichtende en mystieke Workshop Aura & Chakra Readen in Amersfoort.

Inclusief:
– professionele begeleiding
– Privé zaal
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
– BTW