Workshop Aura & Chakra Readen Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Ga voor het onbekende, klim uit je comfortzone en doe mee aan deze mystieke Workshop Aura & Chakra Readen in Den Bosch.

Alles wat je wilde weten over je energielichaam, je aura en je chakra zal je worden geopenbaard tijdens deze workshop.

In hartje Den Bosch maak je kennis met jullie bezielende workshopleider. Hier krijg je een welkomstdrankje en aansluitend ontvang je allerlei informatie over de Chakraleer en het lezen van je energielichaam.

Want hoe staat het eigenlijk met die Chakra’s. En wat zeggen ze ons?! Wat is je bekend over je wortelchakra en je zogeheten derde Oog?!
Al dit soort van mysterieuze zaken worden voor je belicht tijdens deze workshop Aura & Chakra in Den Bosch.

Zodra je de inleiding achter de rug heeft zal je groep worden opgedeeld in teams. Aan de hand van nuttige instructies van onze ‘goeroe’, kun je een poging wagen om licht te zien in de verschillende chakra’s van je naasten.

Zo zal het je duidelijk worden dat er beduidend meer omgaat in hun belevingswereld dan je ooit had kunnen bevroeden! En op deze wijze kan de Workshop Aura & Chakra den Bosch bijdragen aan zaken als onderlinge verbondenheid, wederzijds begrip en teambuilding.

Best mogelijk dat je na de workshop Aura & Chakra den Bosch tot de slotsom komt dat er toch meer is tussen hemel en aarde dan je dacht. Het mooie van deze workshop is dat je meer het besef hebt van hoe jij en je collega’s eigenlijk zijn en zich voelen.
Daarbij heb je nu een betere ‘touch’ met je intuïtie en dat van je omgeving.
Dat je heel veel lol gaat beleven aan deze Workshop Aura & Chakra readen in Den Bosch staat in ieder geval als een paal boven water! Dus doe eens gek, en beleef deze mystieke ervaring bij deze fantastische workshop Aura & Chakrareaden in Den Bosch.

Deze workshop is bij uitstek geschikt als vrijgezellenfeest, teamuitje, of groepsuitje in Den Bosch.

Inclusief:
-Professionele begeleiding.
-Privézaal.
-Te boeken op jullie gewenste dag en tijdstip
-BTW

Andere suggesties…