Workshop Aura & Chakra Readen Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Onze Workshop Aura & Chakra Readen is een mystiek en mysterieus groepsuitje in Den Haag.
Deze Workshop Aura & Chakra Readen in Den Haag staat geheel in het teken van energielichamen, aura’s en chakra’s en één ding is zeker; ‘met deze workshop heb je een wel heel bijzonder uitje bij de kladden’.

Bij aankomst zal onze workshopleider je hartelijk ontvangen op een inspirerende locatie in hartje Den Haag. Na een welkomstdrankje zal de workshopleider aanvangen met een korte inleiding over de chakraleer en het ontcijferen van uw energielichaam.Welke verschillende chakra’s kennen wij eigenlijk en wat betekenen ze? En wat denk je zelf eigenlijk te weten over uw eigen Wortelchakra of die van je vrienden? We zullen het allemaal de revue laten passeren tijdens deze enerverende Workshop Aura & Chakra readen in Den Haag.

Na het behandelen van deze basisprincipes zal de workshopleider jullie in verschillende teams opdelen en gaan jullie het zojuist geleerde in de praktijk brengen!  Je gaat zelf proberen of je de chakra’s van je vrienden of collega’s kan ontcijferen en natuurlijk zal dit de onderlinge relaties, verbondenheid en teambuilding vergroten.
Na deze Workshop Aura & Chakra Readen in Den Haag kom je er misschien wel achter dat er meer is tussen hemel en aarde maar je bent in ieder geval bewuster geworden van je eigen Chakra en dat van je vrienden.

Tijdens deze Workshop Aura & Chakra readen in Den Haag gaan jullie in ieder geval een hoop plezier beleven en zal achteraf een hoop stof tot nadenken geven.

Dus aarzel niet en boek deze interessante en mystieke Workshop Aura & Chakra Readen in Den Haag! Deze workshop Aura & Chakra Readen is door haar ongedwongen karakter bijzonder geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenuitje in Den Haag.

Inclusief:
– professionele begeleiding
– Privé zaal
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
– BTW

Andere suggesties…