Workshop Aura & Chakra Readen in Breda

  • Breda
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Aura & Chakra Readen is beslist geen abracadabra.  Bij deze Workshop in Breda zal je merken dat iedereen intuïtie bezit en daar wat mee kan. Bovendien is de Workshop Aura & Chakra een mooie groepsbeleving. Ideaal als vrijgezellenuitje of vriendinnenuitstapje of andere groepsuitje. Je energielichaam en je chakra’s hebben je veel te vertellen, dus waarom zou je die informatie laten liggen?

Jullie workshopleider is een ervaringsdeskundige. Deze heet jullie van harte welkom met een kennismaking en een drankje. Daarna volgt een boeiende inleiding over Chakra’s, je Aura en ook het Readen natuurlijk. Hoeveel Chakra’s zijn er? Waar heeft elke Chakra mee te maken? Elke Chakra geeft namelijk informatie over je emoties of andere zaken die je bezig houden. Door het Readen worden deze actuele dingen die in je leven spelen nog extra benoemd. Soms herkenbaar, soms juist verrassend!

Maar het is pas een Workshop wanneer jullie zelf ook een moedige poging wagen  om Aura & Chakra Readen in de praktijk te brengen. Samen met je vriendinnen of collega’s  ga je iemand uit jullie groep Readen. Kom meer te weten over wat er bij elkaar leeft en vergroot de teambuilding en harmonie binnen jullie groep.

Bij de Workshop Aura en Chakra Readen in Breda kan het zijn dat je kleuren, beelden of andere indrukken krijgt. Op weg naar die praktijkoefening bereidt jullie professionele begeleider je voor met een geleide visualisatie en een paar oefeningen en handige tips. Zie je dat je intuitie enorm aanwezig is!

De Workshop Aura & Chakra Readen in Breda wordt gehouden in een besloten ruimte en binnen een mooie harmonieuze sfeer. Volg je gevoel en schrijf je in!

Workshop Aura & Chakra Readen in Breda inclusief:
– Professionele Workshopbegeleider
– Besloten ruimte centrum Breda
– Te boeken op elke tijdstip, dag of locatie
– 1 consumptie per persoon
– BTW

Tip van de dag! De Workshop Aura & Chakra Readen is te boeken voor elke locatie in heel Nederland. Ook goed te combineren met een aansluitend diner en op aanvraag ook Engelstalig te boeken.