Workshop Aura & Chakra Readen Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Deze bijzondere Workshop Aura & Chakra Readen in Rotterdam zorgt voor een bijzondere groepsbeleving. Maak kennis met je energielichaam, je aura, chakra’s en ontdek je eigen intuïtie.

Onze inspirerende workshopleider ontvangt je met een welkomstdrankje. Daarna krijg je een inleiding over de Chakraleer en het Readen. Welke Chakra’s zijn er? Wat betekenen deze Chakra’s en hoe gaat het Readen in zijn werk? Wat is een onderscheidingssymbool en hoe gaat visualiseren in zijn werk?

Natuurlijk zou het geen Workshop zijn als je zelf geen poging zou doen om Aura & Chakra Readen zelf ook te doen. Je gaat dus ook samen met je vrienden, vriendinnen of collega’s elkaar Readen. Zo kom je nog meer over elkaar te weten dan je al wist. Bovendien leidt het Readen vaak tot meer wederzijds begrip en harmonie binnen de groep. Ook geschikt dus als teambuildingsactiviteit in Rotterdam.

Bij het Readen kan het gebeuren dat je kleuren of beelden ziet. Weer andere mensen krijgen gewaarwordingen of andere indrukken door. Een paar personen van jouw groep zullen een reading ontvangen en daarmee meer informatie krijgen over wat er in hun leeft. Je zult zien dat je meer voelt en tot meer in staat bent dan je dacht!

Door het Aura & Chakra Readen in Rotterdam ontwikkel je de intuïtie en bovendien heb je samen met je gezelschap een hoop plezier binnen een harmonieuze sfeer.

De Workshop Aura & Chakra Readen in Rotterdam is inclusief:
– Professionele begeleider
– Privézaal.
– Te boeken op elke dag, tijdstip en locatie
– BTW