Workshop Aura & Chakra Readen

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Verlaat met je groep de comfortzone en schrijf je in voor deze magische Workshop Aura & Chakra Readen.

Gedurende deze Workshop Aura & Chakra readen, die ongeveer twee uur duurt, zul je kennis nemen van je energielichaam, je aura en je chakra’s.

In het hart van historisch Leiden maak je kennis met je spirituele workshopleider. Zodra je het welkomstdrankje hebt genuttigd, krijg je van onze ‘professional’ van alles te horen over de Chakraleer en de kunst van het lezen van je energielichaam.

Want hoe zit het precies?! Welke chakra’s bestaan er eigenlijk, en wat houden ze eigenlijk in?!

Een wortelchakra; wat is dat?! Het derde Oog?! En zeker zo belangrijk; hoe zit dat met het energielichaam van jouw collega’s en vrienden?

Kijk aan, deze zaken worden helder gemaakt voor je tijdens deze Workshop Aura en Chakra readen in Leiden.

Direct na deze boeiende en leerzame intro, gaan we jullie gezelschap splitsen in kleinere groepjes. En met behulp van de noodzakelijke instructies doe je een poging om inzicht te krijgen in de verschillende chakra’s van je collega’s en vrienden.

En zo ga je ontdekken dat er veel meer rondgaat in hun belevingswereld dan je ooit gedacht had! Op deze manier is onze Workshop Aura & Chakra readen in Leiden een goed stuk gereedschap als het gaat om onderlinge verbondenheid, wederzijds begrip en teambuilding.

Misschien is het zo dat je na de workshop Aura & Chakra readen in Leiden tot de slotsom komt, dat er zich toch meer bevindt tussen hemel en aarde dan je aanvankelijk dacht.
Je zult merken dat je na de reading bewuster bent geworden. Zowel van jezelf als van je collega’s en vrienden. En behalve dat deze Workshop Aura & Chakra readen ontzettend leuk is, is het tevens een goede training voor je intutie en onderbuikgevoelens. Wellicht schuilt er een Derek Ogilvie in jou?!

Gedurende deze bijzondere workshop Aura & Chakra readen ga je sowieso met je gezelschap heel veel plezier beleven in Leiden. Dus twijfel niet en doe mee met deze bijzondere en mystieke Workshop Aura & Chakra readen in Leiden.

Als vrijgezellenfeest, teamuitje, of groepsuitje; deze Workshop Aura en Chakra readen leent zich daar uitstekend voor!

De Workshop Aura & Chakra readen Leiden is inclusief:
– Professionele begeleiding
– Prive zaal
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
– BTW

Andere suggesties…