Workshop Aura en Chakra readen

  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Zin om met uw gezelschap iets bijzonders te ondernemen? Onze Workshop Aura & Chakra Readen is een ervaring op zich. Tijdens deze uurtjes in Utrecht leer je het een en ander over jouw energielichaam en chakra’s.

In het hartje van Utrecht zal onze workshopleider je opwachten met een welkomstdrankje. Daarna krijg je een boeiende introductie over de chakraleer en het readen. Welke chakra’s zijn er en hoe gaat het Readen in zijn werk? Je zal merken dat er onder de huid en in het gevoelsleven van jouw gezelschap meer speelt dan aan de buitenkant te zien is. Onze Workshop Aura & Chakra Readen schept daarom onderlinge verbondenheid en een stukje teambuilding.

Door het Readen worden we ons bewuster van ons zelf en van de ander. Dat schept een mooie band en meer wederzijds begrip. Daarbij is de Workshop Aura & Chakra readen ook erg gezellig en verleg je hiermee grenzen en versterkt je, je intuïtie. Want je gaat zelf natuurlijk ook een poging doen om te Readen…. Spannend?

Geniet samen van de bijzondere sfeer van onze Workshop Aura & Chakra readen in Utrecht. Een verrassende toevoeging voor een vrijgezellenuitje of teamuitje Utrecht. De Workshop Aura en Chakra Readen volg je in een besloten zaal in het hartje van Utrecht. Uiteraard zijn drankjes en hapjes beschikbaar op locatie.

Inclusief:
– Ervaren begeleider en Chakra Reader
– Privé zaal
– Te boeken op elke dag en tijdstip
– BTW