Workshop Aura & Shakra Readen Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Doe eens iets buitengewoons en boek onze Workshop Aura & Chakra Readen. Bij deze Workshop maak je kennis met de begrippen: energielichaam, aura en chakra’s.

In het hartje van Haarlem wordt je verwelkomt door onze sympathieke workshopleider. Na het welkomstdrankje, krijg je van onze ervaringsdeskundige een introductie over de Chakraleer en het Readen. Welke chakra’s zijn er zo al en wat is hun betekenis? Ben jeal  bekend met de begrippen Wortelchakra en Derde Oog? Vervolgens legt onze kenner uit hoe het Readen in zijn werk gaat.

Na deze onderhoudende en aanstekelijke inleiding, ga je in groepjes zelf aan de slag om te Readen! Met de nodige aanwijzingen doe jezelf een poging om inzicht te krijgen in de chakra’s van jouw groepsgenoten.

Misschien ontdek je dat er een hoop gaande is in hun belevingswereld. Zo is onze Workshop Aura & Chakra readen in Haarlem ook een ideale gelegenheid om de verbondenheid en wederzijds begrip binnen de groep te vergroten. En wellicht concludeer je na de Workshop Aura & Chakra Readen in Haarlem dat er veel meer is tussen hemel en aarde.
Je merkt dat je na het Readen bewuster en meer ontspannen bent geworden. Aura & Chakra Readen in Haarlem is niet alleen interessant en onderhoudend, maar ook een goede training voor je intuïtie.

Tijdens onze Workshop Aura & Chakra Readen zul je sowieso veel plezier beleven in deze fijne ambiance hier in Haarlem. Boek dus deze bijzondere en originele Workshop Aura & Chakra Readen in Haarlem. Ideaal als teamuitje, vriendenuitstap of ander groepsuitje!

Workshop Aura & Chakra Readen in Haarlem is inclusief:
– Ervaren Reader
– Zaalhuur locatie Haarlem
– Te boeken op elke dag of tijdstip
– BTW

Andere suggesties…