Workshop Bollywood Dansen in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Zoek je een origineel, actief en sfeervol groepsuitje in Haarlem? Wij presenteren hierbij met trots onze feestelijke Workshop Bollywood Dansen in Haarlem!

Deze verrassende Workshop Bollywood Dansen is sfeervol, bijzonder en sportief. Wij kleden jullie vandaag in kleurrijke kostuums en voorzien jullie van mooie en blinkende sieraden. In deze onvergetelijke ambiance ga je het Bollywood Dansen onder de knie krijgen. Deze unieke dansworkshop past uitstekend bij een vrijgezellenfeest of een personeelsuitje.

Welkom in onze danszaal in de gezellige binnenstad van Haarlem. Onze Bollywood-coach wacht jullie daar op om je in te wijden in de magie van Bollywood-dansen! Na een attractieve warming up gaan we start met het echte Bollywood feestje. Vervolgens proberen jullie je de fijne kneepjes van het Bollywood Dansen eigen te maken. Hoe is het gesteld met jullie sierlijke heupbewegingen? Hoe bevalt het speelse voetenwerk en de bijzondere handbewegingen? Misschien moet je er even inkomen maar met fanatieke inzet en een positieve mindset zul je vriend en vijand verrassen met jouw danskunsten!

Aan de hand van een choreografie werken we toe naar een heuse apotheose. Aan het eind van de Workshop Bollywood Dansen ga je namelijk samen een heuse dansshow weggeven!

De Workshop is geschikt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Maak van je groepsuitje een bijzondere happening en boek nu de Workshop Bollywood Dansen in Haarlem.

De Workshop Bollywood Dansen Haarlem is inclusief:
– Ervaren en enthousiaste Bollywood-coach
– Zaalhuur dansruimte in Haarlem binnenstad
– Garantie op feestelijk en swingend groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…