Workshop Bollywood Dansen

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Ben je op zoek naar een workshop waar de vonken vanaf vliegen? Dan zit je met onze workshop Bollywood dansen helemaal goed! Deze workshop is een echte topper!

Onze workshop Bollywood dansen zit boordevol kleurige kostuums, rinkelende sieraden en gezelligheid. En daarom is dit uitje perfect in te passen tijdens elk vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje in Amsterdam. Op onze gezellige locatie in hartje Amsterdam zal onze enthousiaste begeleider een echte Bollywood danseres van je maken.

Na een warm welkom en een korte introductie gaan we beginnen met de warming up, waarbij je de dansspieren even lekker los maakt. Vervolgens is het tijd voor de sierlijke heupbewegingen, gracieuze danspassen en de o zo kenmerkende hand- en voetbewegingen.

Aan het eind van deze workshop ga je samen met de dansinstructrice een echte bollywooddans uitvoeren. Dit zal natuurlijk de nodige hilarische situaties opleveren en zal er voor zorgen dat dit een uitje wordt om niet snel te vergeten.
Door het lage instapniveau is deze workshop geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. Dus of je nu een absolute beginner bent of een door de wol geverfde Bollywood danser, deze workshop Bollywood dansen zal zeker in de smaak vallen.

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…