Workshop Buikdansen in Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Bent u op zoek naar een perfect uitje samen met je vriendinnen in Amsterdam? Dan is deze workshop buikdansen op uw lijf geschreven!
Deze spetterende workshop buikdansen is een waar feestje in de Amsterdamse binnenstad.

Buikdansen is een van de oudste dansen ter wereld. Duizenden jaren geleden waren het de priesteressen en tempeldanseressen die de mythologische verhalen op dans uitbeelden. Deze dans is vervolgens door de zigeuners meegebracht uit India en het Perzische rijk naar het westen, waar er in de loop der jaren allerlei elementen aan zijn toegevoegd, zodat het buikdansen is geworden zoals wij het nu kennen: een verzameling van bewegingen uit verschillende landen en culturen.

Workshop Buikdansen
In het centrum van Amsterdam hebben wij een mooie dansruimte voor u en uw gezelschap gereserveerd. Hier zal onze professionele buikdanslerares laten zien dat buikdansen veel meer is dan alleen sierlijke heupbewegingen. Deze zal tijdens deze anderhalf uur durende buikdansworkshop u inwijden in de wondere wereld van het buikdansen.

Speciaal voor deze workshop buikdansen hebben wij rinkelende muntensjaals klaarliggen. Als iedereen feestelijk is versierd kan de workshop buikdansen beginnen en zal onze professionele buikdanslerares u de tips en trics van deze Oriëntaalse dans op een ontspannen
manier bijbrengen.

Natuurlijk wordt er tijdens deze workshop buikdansen niet aan één stuk gedanst. Halverwege deze buikdansworkshop lassen wij namelijk een korte pauze in, waarbij jullie weer even op krachten kunnen komen.
Dus bent u toe aan een spetterend uitje, dan is deze workshop buikdansen in Amsterdam op uw lijf geschreven.

De buikdans workshop inclusief:
– Professionele buikdanslerares
– Zaalhuur
– Versieringen
– BTW

Andere suggesties…