Workshop Buikdansen in Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Helemaal klaar voor een perfect uitje met je vriendinnen in Leiden?! Zoek dan niet verder, want deze Workshop Buikdansen is op jullie lijf geschreven!

Onze spannende Workshop Buikdansen is een regelrechte sensatie in de Leidse binnenstad.
Al vroeg in de oudheid was er sprake van buikdansen. Priesteressen en tempeldanseressen beeldden de mythologische verhalen uit. Via de zigeuners werden deze dans uit India en Perzië naar het Westen gebracht. Vervolgens kwamen er allemaal elementen bij, en uiteindelijk werd het buikdansen zoals het nu is, een collectie van bewegingen uit velerlei streken en culturen.

Hier, in hartje Leiden, beschikken wij over een uitstekende dansruimte waar wij jullie gezelschap kunnen ontvangen. En zo leert onze gekwalificeerde buikdanseres dat buikdansen meer inhoud dan de bekende heupbewegingen. Zij heeft de taak om jullie in te wijden in de mystieke wereld van het buikdansen. Dit dan gedurende onze twee uur durende Workshop Buikdansen. Zelfs is er voor de bruid of de jarige een speciaal 1001 nachten kostuum. De overige deelnemers krijgen rinkelende muntensjaals.  Zodra we allemaal feestelijk zijn uitgedost, starten we deze Workshop Buikdansen en worden jullie alle geheimen van het buikdansen onthuld door onze professionele buikdanseres.

Vanzelfsprekend is er tijdens deze Workshop Buikdansen ook een rustmoment waarbij je een lekker drankje kunt nuttigen.

Klaar voor een super gezellig groepsuitje in Leiden? Twijfel dan niet langer en boek deze Workshop Buikdansen.

 De Workshop Buikdansen Leiden is inclusief:
-Professionele buikdanseres
-Zaalhuur
-Versieringen
-BTW

Andere suggesties…