Workshop Buikdansen Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Zijn jullie op zoek naar een leuk vriendinnenuitje in Nijmegen? Dan is deze workshop buikdansen misschien wel iets voor je! Deze spetterende workshop buikdansen is een gezellig groepsuitje in een Arabisch jasje!

Buikdansen is een eeuwenoude dans. Duizenden jaren geleden beeldde de priesteressen en tempeldanseressen al de mythologische verhalen uit aan de hand van speciale en ritmische lichaamsbewegingen. Daarna waren het de zigeuners die deze ‘dans’ meenamen vanuit het Midden-Oosten en hier in het westen introduceerde.

Ook zijn er in de loop van de eeuwen een aantal elementen aan toegevoegd. Op deze manier hebben zij buikdansen gemaakt tot een verzameling van bewegingen uit verschillende landen en culturen.

Workshop Buikdansen
In hartje Nijmegen zal een ervaren buikdanslerares jullie laten zien dat buikdansen veel meer is dan alleen sierlijke heupbewegingen.

Tijdens deze buikdansworkshop zal zij jullie omtoveren tot echte buikdanseressen. En voor de aanstaande bruid hebben wij nog een extraatje in het verschiet.  Want voor haar hebben wij een 1001 nachten kostuum klaarliggen. Dit zal de feestvreugde natuurlijk alleen maar verhogen!

De rest van de gasten laten wij natuurlijk niet in hun ‘hempie’ staan, iedereen zal worden versierd met rinkelende muntensjaals. Natuurlijk zullen wij tijdens deze workshop buikdansen in Nijmegen niet alleen maar dansen, halverwege deze buikdansworkshop lassen wij namelijk een korte ‘pitstop’ in.

Dus bent je op zoek naar een actieve workshop in Nijmegen, dan is onze workshop buikdansen misschien wel het uitje waar je naar zoekt.

De buikdans workshop inclusief:
– Professionele buikdanslerares
– Zaalhuur
– Versieringen
– BTW

Andere suggesties…