Workshop Burlesque dansen Breda

  • Breda
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Heb je altijd willen bewegen als een echte burlesque danseres? Dit is je kans. In Breda geven wij deze heerlijke Workshop Burlesque Dansen. Speciaal voor jou en je vriendinnen. Is dat geen enorme verrassing voor ‘the bride to be’?

Onze ervaren burlesque docente heet jullie welkom met een heerlijk glaasje Prosecco. Na dit bruisende glaasje begint de even bruisende Workshop Burlesque in Breda. Eerst een pittige warming up om de spieren los te gooien….en daarna het echte werk…

Laat je tijdens deze uurtjes omtoveren tot een ouderwetse pin up girl… Natuurlijk hebben wij gezorgd voor extra versiering en decoratie. Zo hebben wij boa’s, hoedjes en sfeervolle glitters om de juiste Burlesque ambiance te creëren. In combinatie met de sexy moves die jullie uitvoeren lijkt het wel of je in het Parijs van weleer bent beland in plaats van Breda!
Onze Burleque danseres kent alle ‘ins en outs’ van deze dansstijl. Ook leer je meer over de kunst van het verleiden en het ‘teasen’. Nu je deze tricks kent, wordt mannen versieren nog gemakkelijker dan voorheen!

Kortom, dit is een perfect vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje. Ideaal als uitje op zich of als toevoeging op je dagprogramma in Breda.

Verras de vrijgezel en je vriendinnen met dit gewaagde, sfeervolle en geweldige uitje in Breda!

Workshop Burlesque Dansen is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Locatie hartje Breda
– Te boeken op elke dag en tijdstip
– BTW