Workshop Burlesque Dansen Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Tijdens deze sexy workshop in Den Haag zullen wij er alles aan doen om jullie om te toveren tot echte burlesque danseressen!

In een speciale oefenruimte in hartje Den Haag zal een geroutineerde burlesque danseres alle sexy moves en uitdagende danspassen van het burlesque dansen uit de doeken doen. Maar dit is nog niet alles, wij hebben namelijk ook de nodige boa’s, hoedjes en pakjes klaarliggen, waarmee wij jullie  zullen omtoveren tot ouderwetse pin up girls of klassieke nachtclub danseressen.

Workshop Burlesque dansen in Den Haag
Deze workshop burlesque dansen staat onder begeleiding van een door de wol geverfde danseres. Deze danseres kent de kunst van het ‘teasen’ als geen ander en zal jullie op een enthousiaste manier laten meegenieten van deze kennis.

Zo leren jullie tijdens deze workshop hoe je binnen een mum van tijd alle mannen om je vinger kunt winden en met je sexy moves volle zalen in katzwijm kan laten vallen.
Maar behalve dat deze workshop ontzettend leerzaam is, is dit een workshop vol humor en gezelligheid en daarom perfect geschikt als onderdeel van jullie vrijgezellenfeest in Den Haag. Zo kunnen jullie met deze burlesque workshop jullie vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje daverend beginnen maar natuurlijk ook spetterend afsluiten. En ook als groepsuitje op zichzelf komen jullie met deze workshop helemaal aan jullie trekken

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Locatie hartje Den Haag
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
–  BTW

Andere suggesties…