Workshop Cheerleaden in Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Onze Workshop Cheerleaden in Den Bosch is de kers op de taart voor je personeelsfeest, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Bij onze Workshop Cheerleaden maak je op een verrassende en speelse wijze kennis met deze typische dansstijl!

Samen ga je Cheerleaden zoals je dat al meermaals gezien hebt in de Hollywood films! Samen met je collega’s of vriendinnen beleef je een paar sportieve en verrassende uren in Den Bosch!

Workshop Cheerleaden Den Bosch
Onze gedreven danscoach zal jou en je gasten eerst animeren, instrueren en inspireren! Bij het Cheerleaden word je uitgedaagd om zoveel mogelijk entertainment, enthousiasme en creativiteit in het dansen te leggen! Wat ook zo leuk is van Cheerleaden is dat het lekker gevarieerd en veelzijdig is. Als onderdeel van een feestprogramma zit je met de Workshop Cheerleaden dus geramd!

Na een heerlijke warming up informeert onze coach jullie over een attractieve choreografie die jullie gaan uitvoeren. Je danst op een up-tempo nummer naar keuze.
Den Bosch is helemaal klaar voor het avontuur van het Cheerleaden! Wij ontvangen je met open armen! Verrijk je groepsuitje met deze actieve en feestelijke tijd in Den Bosch!

De Workshop Cheerleaden in Den Bosch is inclusief:
– Ervaren danscoach
– Zaalhuur danszaal Den Bosch
– Spetterend uitje in Den Bosch
– BTW

Andere suggesties…