Workshop Cheerleaden Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Deze bruisend Workshop Cheerleaden in Rotterdam is precies wat je vrijgezellenfeest, personeelsuitje of vriendinnendagje nodig had! Bij onze originele en bijzondere Workshop Cheerleaden maak je op actieve wijze kennis met deze feestelijke dansstijl!

Alsof je in een uitverkocht stadion bent ga je Cheerleaden als geen ander! Net als in de films uit de VS! Daar is immers het Cheerleaden een niet weg te denken spektakel bij grote evenementen. Samen met je gezelschap ga jij daar vandaag aan proeven! Beleef samen met je collega’s of vriendinnen deze sportieve uurtjes in Rotterdam!

De Workshop Cheerleaden in Rotterdam
Onze gepassioneerde dansinstructrice staat paraat om je groep te animeren en inspireren. Zoals je misschien al weet komt er bij het Cheerleaden veel entertainment, plezier en creativiteit aan te pas. Het Cheerleaden is lekker afwisselend en enorm veelzijdig. Dit uitje is ideaal als onderdeel van het feestelijke programma van je bedrijf of vrijgezellenviering in Rotterdam.

We starten de Workshop met een dynamische warming up. Dan zal onze ‘Cheerleader-expert’ een attractieve choreografie met jou en je groep doornemen.

Deze spetterende show ga je samen eerst oefenen. Het nummer waarop je danst, kun je samen met elkaar uitkiezen. Omdat Cheerleaden veelzijdig is kun je het liedje naar eigen smaak uitkiezen, zolang er een up tempo beat in zit!

Zoek een paar makkelijke kleren uit en pak je sportschoenen uit de kast! Duik in het avontuur dat Cheerleaden heet!
Onze Workshop Cheerleaden verzekert jou van een paar actieve, feestelijke en onvergetelijke uurtjes in Rotterdam!

De Workshop Cheerleaden in Rotterdam is inclusief:
– Ervaren en bewezen danslerares
– Zaalhuur danszaal Rotterdam
– Succesvol uitje in Rotterdam
– BTW

Andere suggesties…