Workshop Disco Dansen Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Laat het Disco feest in Den Bosch maar beginnen. met onze Workshop Disco Dansen. Trek je comfortabele kleiding en dansschoenen aan, want dit wordt een onvergetelijk uitje. Tijdens deze nostalgische Workshop Disco Dansen ga je met instructies van onze professionele discodanseres helemaal los! Deze sfeervolle workshop in Den Bosch zit vol verrassing, actie en sfeer!

Programma Disco Dansen Den Bosch
In de binnenstad van Den Bosch staat een besloten dansruimte voor jullie klaar. Onze ervaren dansdocente ontvangt je daar met een hartelijk welkom. De onvergetelijke dansuren gaan nu van start. Na een korte intro van onze disco-docente is het tijd om een lekkere warming up uit te voeren. De opgewarmde dansspieren zijn nu klaar voor het grote werk van de Workshop Disco Dansen! Aan de hand van diverse pasjes en moves worden de beginselen van de discodans uitgelegd en gedemonstreerd. Aan de hand van diverse disco-classics oefenen jullie er samen op los. Jazeker, gooi die  armen, heupen en voetjes maar lekker los. Verbaas je over de sneller vorderingen die jij en je groepsgenoten maken bij het Disco Dansen. Misschien is het leuk om de einddans te filmen zodat jullie een onvergetelijke herinnering hebben?

Voor wie is de Workshop Disco Dansen?
Deze heerlijke workshop in Den Bosch is geschikt voor alle leeftijden. Zowel voor mannen en vrouwen. Te boeken als vrijgezellenuitje of vriendinnenuitje, maar natuurlijk ook mogelijk als origineel bedrijfsuitje, verjaardagsviering of familie-uitje. Je hoeft trouwens geen danservaring te hebben. Onze dansdocente past de stof aan op jullie ervaringsniveau en fysieke mogelijkheden.

Waarom de Workshop Disco Dansen boeken?
Met de discomoves die je vandaag leert, kun je nog letterlijk de rest van je leven mee uit de voeten! Daarbij is de Workshop Disco Dansen in Den Bosch een nostalgische en sfeervol event! Te boeken op elke dag en tijdstip. Eventueel ook op te nemen in een dagprogramma in Den Bosch. Bijvoorbeeld combineerbaar met een lunch, brunch of diner!

De Workshop Disco Dansen in Den Bosch is inclusief:
– Ervaren en enthousiaste discolerares
– Zaalhuur danszaal Den Bosch
– Garantie op swingend groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…