Workshop Disco Dansen Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

In de gezellige binnenstad van Haarlem gaan we samen een disco-party bouwen! Deze Workshop Disco Dansen is uniek en leerzaam en bovendien lekker sportief. Bij deze nostalgische Workshop-uurtjes ga je met de tips en demonstraties van onze discolerares vervolgens helemaal los. Deze dansworkshop in Haarlem heeft het allemaal. Sfeer, actie, groepsplezier en nostalgie!

Programma Disco Dansen Haarlem
We hebben een besloten dansruimte in Haarlem centrum voor jullie geregeld. Daar wacht onze disco-expert jullie op een paar onvergetelijke en swingende uurtjes. Na een inspirerende inleiding is het tijd voor een ontspannen en gevarieerde warming up. Daarna zijn jullie klaar voor het echte werk van de Workshop Disco Dansen in Haarlem! Tal van ritmische bewegingen, danspasjes en disco moves passeren nu de revue. Stuk voor stuk gedemonstreerd door onze discodanseres. Nu is het aan jou en je dansgenoten om de swingende moves in de praktijk te brengen op de ondergrond van een aantal dampende disco-hits. Laat die heupen maar lekker swingen! Let maar op hoe snel jullie je het Disco Dansen eigen maken. Vergeet niet wat onvergetelijke beelden vast te leggen van dit uitje in Haarlem!

Voor wie is de Workshop Disco Dansen?
Deze nostalgische workshop in Haarlem is bij uitstek geschikt voor mannen en vrouwen met een liefde voor discomuziek. Deze workshop kun je bij Get Events reserveren voor elk soort gelegenheid. Denk maar aan een vrijgezellenviering, een teamuitje, een verjaardag, familiefeest of ander groepsuitje. Ook geschikt voor onervaren deelnemers zonder danservaring. We passen de dansoefeningen aan de mogelijkheden van iedereen.

Waarom de Workshop Disco Dansen boeken?
De discopasjes en discomoves die je bij de workshop leert, kun je de rest van je leven toepassen op de dansvloer. Deze Workshop Disco Dansen in Haarlem is een uniek en nostalgisch event! Boek onze workshop voor de datum en tijdstip naar jullie keuze. Goed in te passen in jullie dagje in Haarlem.

De Workshop Disco Dansen in Haarlem is inclusief:
– Ervaren en enthousiaste discolerares
– Zaalhuur danszaal Haarlem
– Verzekerd van swingende uurtjes
– BTW

Andere suggesties…