Workshop Etiquette Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 27.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Verras vriend en vijand met je nieuwe vorm van ‘socializen’. Wat waren ook alweer de meest gewenste gebruiken? Moest je nou ‘toilet’ zeggen of ‘WC’? We testen jullie gezelschap met de officiële  tafelmanieren. Kortom: we frissen jullie kennis van de etiquette op met de plezierige Workshop Etiquette Amersfoort. Niemand wil natuurlijk af gaan bij een belangrijke bijeenkomst! Het is dus geen overbodige luxe om de correcte gebruiken en meest geslaagde uitspraken en begroetingen paraat te hebben. Deze onderwerpen komen voorbij bij onze leerzame en onderhoudende Workshop Etiquette in Amersfoort.

Met deze kennis heb je een voorsprong op je concurrenten en kun je de mooie sier maken! Geef je communicatie-skills en sociale vaardigheden een nieuwe boost!  Wanneer je de etiquette tot in de finesses beheerst gaan er meer deuren voor je open. Bovendien is deze interessante Workshop in het knusse Amersfoort bijzonder gezellig!

Kom binnen op onze exclusieve locatie in Amersfoort. Tijdens de Workshop Etiquette in Amersfoort komen allen wetenswaardigheden aan bod. Van tafelmanieren tot  kennismakingrituelen en van hoffelijkheid tot zakelijke etiquette. Onze Amersfoortse Etiquette-kenner vertelt en passant geestige verhalen en anekdotes over de successen en blunders uit de geschiedenis van de etiquette. Zo verbinden wij leerzaamheid aan plezier! Slaag jij voor onze Workshop Etiquette in Amersfoort? Dan ontvangt je ter beloning ons enige echte Etiquette Certificaat!

Wij kunnen de Workshop Etiquette in Amersfoort ook voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Wij zorgen op aanvraag voor een heerlijke lunch, brunch, high tea of driegangenmenu. Breng je nieuwe etiquette meteen in de praktijk! Wil je de Workshop (met of zonder catering) op jullie eigen locatie? Geen probleem, laat Get Events het voor je regelen! Want de Workshop Etiquette Amersfoort is de ultieme activiteit voor je afdelingsuitje of bedrijfsuitje.

De Workshop Etiquette Amersfoort is inclusief:
– Etiquette-specialist en docent
– Huur exclusieve zaal in Amersfoort
– Te boeken op dag en tijdstip naar keuze
– BTW

Andere suggesties…