Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Rotterdam / Workshop Rotterdam / Workshop Flirten Rotterdam

Workshop Flirten Rotterdam

Onze Workshop Flirten in Rotterdam is een origineel en boeiend groepsuitje. Er zijn maar weinig ‘geboren flirters’, maar gelukkig is het flirten prima aan te leren. En dat kan nog wel eens goed van pas komen in je dagelijkse leven! Wij presenteren met trots onze Workshop Flirten in Rotterdam!

Tijdens deze flirtworkshop gaat onze Flirtcoach de geheimen en mysteries van het flirten voor het voetlicht brengen. Onze expert neemt je mee op reis in de wereld van het verleiden! Belangrijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld uitstraling, oogcontact, stemgebruik en je lichaamstaal. Een reeks van handige tips komen tijdens deze leerzame, maar vaak ook hilarische, Workshop in Rotterdam voorbij.

De trucjes van het verleiden worden je middels een aantal fascinerende opdrachten duidelijk. Deze opdrachten voer je uit in groepsverband en in een fijne en veilige ambiance.

Je zal merken dat eenvoudige handelingen zoals een korte blik, een specifiek handgebaar of een korte aanraking wonderen kunnen verrichten.

Niet alleen komt het flirten goed van pas in de kroeg op zaterdagavond. Maar ook op zakelijk gebied kan de geraffineerde kunst van het flirten effectief zijn!

Er zijn diverse flirttechnieken die bij een presentatie of zakelijk gesprek toepasbaar zijn.
Nu alle geheimen van de flirtkunst bekend zijn, ontvang je na afloop van de Workshop Flirten een heus Flirtdiploma!

Leer deze kunst en boek onze Workshop Flirten in Rotterdam. Geschikt als elk soort groepsuitje, van bedrijfsfeest tot vrijgezellenuitje!

De Workshop Flirten in Rotterdam is inclusief:
– Ervaren flirtcoach
– Zaalhuur locatie Rotterdam
– Flirtdiploma
– BTW
– Te boeken op elke datum en tijdstip

Details

Locatie
Rotterdam
Tijdsduur
2.0 uur
Aantal
minimaal 10 personen.

v.a.  45,00 p.p. (incl. BTW)