Workshop Moulin Rouge Dansen in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Beleef een mysterieuze en sensuele dansworkshop in Amersfoort. De Workshop Moulin Rouge Dansen is lekker actief en spannend. Daarbij is er sprake van een feestelijke en sexy sfeer! Waan je tijdens het dansen in het Parijs van weleer en geniet van de fijne ambiance van de Workshop Moulin Rouge Dansen in Amersfoort.

Onze Workshop Moulin Rouge Dansen is bij vele vrouwelijke gezelschappen al enorm aangeslagen. Deze originele Workshop is zowel sexy, uitdagend en leerzaam tegelijk. Je leeft je helemaal uit samen met je gasten tijden het Moulin Rouge Dansen in Amersfoort. Onze begeleidster met een karrevracht aan ervaring is showdanseres Lady Marmelade. In korte tijd leert ze jullie aantal sensuele en prikkelende danspasjes en sexy heupbewegingen. Ook krijg je wat handige verleidingstips van haar mee. En hoe voelt het om een Moulin Rouge Danseres te zijn? Heerlijk toch?

Naast verleidelijke en sensuele passen komt ook de kunst van het versieren en verleiden ruimschoots aan bod. Hoe kun je met zwierige loopjes, andere sierlijke bewegingen en stemgebruik je attractiviteit vergroten? Sta versteld van je eigen kunde en die van jouw mededanseressen.

De Workshop Moulin Rouge Dansen in Amersfoort geven wij in een veilige, gezellige en sfeervolle setting. Dans van hartelust op onze Moulin Rouge-choreografie en beleef een unieke tijd in onze speciale dansstudio in Amersfoort. Als je toe bent aan een origineel en bijzonder uitje in Amersfoort dan is dit het zeker. Ook goed te combineren met een aansluitend diner-arrangement!

De Workshop Moulin Rouge Dansen in Amersfoort is inclusief:
– Professionele showdanseres en begeleidster
– Danslocatie in hartje Amersfoort
– BTW

Andere suggesties…