Workshop Musical Dansen Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Losgaan op de opzwepende klanken van Grease, de mooie muziek van ABBA of het aanstekelijke Stayin’ Alive… Tijdens deze Workshop Musical Dansen in Alkmaar kan het allemaal. Deze workshop is een must voor iedere musicalliefhebber!

Achter gesloten deuren worden jullie, onder toeziend oog van onze ervaren danslerares, helemaal omgetoverd tot bühnebeesten. Een korte, maar krachtige warming up bereidt jullie voor op wat komen gaat. Want stil zitten is hierbij geen optie! Onze dansinstructrice maakt met behulp van een warming up de spieren los en zorgt ervoor dat jullie de sterren van de hemel dansen.

Musicaldans is een aparte vorm van dans en bestaat natuurlijk niet alleen uit het uitvoeren van danspassen, maar ook uit het uitvoeren van een rol. Er komt ook een rolverdeling bij kijken en de karakters moeten volop uitgebeeld worden. Zodra bekend is wie welke rol uitvoert, gaan alle remmen los!

In anderhalf uur zal de complete groep klaargestoomd worden voor een geweldige performance on stage.

Deze workshop is perfect voor een gezellige middag uit met collega’s of ter gelegenheid van iets feestelijks. Laat jezelf eventjes helemaal gaan en geniet van de opzwepende musicaldeuntjes!

Workshop Musical Dansen Alkmaar is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een onvergetelijk en swingend groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…