Workshop Naaktmodel Schilderen Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Wanneer je op zoek bent naar een middag vol creativiteit en gezelligheid, dan ben je bij deze Workshop Naaktmodel Schilderen in Alkmaar helemaal aan het juiste adres!

In een creatief en intiem atelier in Alkmaar worden jullie verwelkomd door een professionele kunstenaar die alle kneepjes van het vak gaat uitleggen. Hij brengt de basistechnieken van het schilderen bij en leert je kijken naar dingen die met het blote oog niet opvallen.

Je leert het schilderen van menselijke vormen eigen te maken en hoe je het ook wendt of keert, dat is tóch een keer wat anders dan het schilderen van een standaard stilleven. Daarom is deze Workshop Naaktmodel Schilderen een unieke ervaring!

Niet alleen is de workshop te boeken op een dag en tijd naar keuze, ook mag je zelf kiezen of je het liefst een vrouwelijk of een mannelijk model schildert. De gemaakte schilderijen mag je aan het eind van de workshop mee naar huis nemen, zodat je nog lang na kunt genieten van uw schilderwerk en bovendien een prachtig aandenken hebt aan een gezellige middag!

De workshop Naaktmodel Schilderen in Alkmaar is inclusief:
– Naaktmodel
– Professionele begeleiding
– Materiaal
– Koffie, thee, fris, wijn, bier, koekjes en zoutjes
– BTW

De Workshop Naaktmodel Schilderen Alkmaar kan worden geboekt op iedere gewenste dag en tijdstip!

Andere suggesties…