Workshop Naaktmodel Schilderen in Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Een grappige activiteit, een hilarisch groepsuitje en een originele middag: dat is onze workshop Naaktmodel Schilderen in Eindhoven!

Als perfecte aanvulling op een groepsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsfeest is deze workshop er één om nooit meer te vergeten.
In kunstzinnige sferen in een exclusief atelier in hartje Eindhoven worden jullie ontvangen door een deskundige kunstenares, van wie jullie alle kneepjes van het vak aangeleerd zullen krijgen. Want het schilderen van een naaktmodel is niet zomaar wat verf op een doek gooien. Het vergt precisie, concentratie en creativiteit.

De workshop begint met een interessante intro over model schilderen. Waar letten kunstenaars op en waar beginnen zij mee? Wat is te zeggen over het kleurgebruik en de techniek? In korte tijd leer je alles over de principes van het schilderen van menselijke contouren.

Maar natuurlijk is het ook tijd voor de nodige humor en hilariteit en die factoren zullen ongetwijfeld opspelen als ons naaktmodel de zaal binnenkomt. En dat is voor jou het startsein om de zojuist aangeleerde kennis in de praktijk te brengen!

Onze deskundige schilder instructeur geeft jullie tijdens de workshop handige tips en suggesties om het kunstwerk nog mooier te maken. Zo wordt een ogenschijnlijk grappige workshop in no time omgezet naar een productieve en creatieve middag! En het leukst van alles: na de workshop mag je jouw zojuist geproduceerde schilderij uiteraard mee naar huis nemen.

De Workshop Naaktmodel Schilderen Eindhoven vindt plaats op een centrale locatie in Eindhoven en is te boeken op een datum en tijdstip naar keuze. Bovendien hebben wij de mogelijkheid om een voorkeur voor een vrouwelijk of mannelijk model door te geven. Wees welkom en leef je uit tijdens deze oogstrelende workshop!

De Workshop Naaktmodel Schilderen in Eindhoven is inclusief:
– Naaktmodel (mannelijk of vrouwelijk)
– Professionele schilderdocent
– Zaalhuur
– Verfmaterialen (penselen, verf, doeken)
– Drankjes en versnaperingen
– BTW