Workshop Naaktmodel Schilderen in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Zoek je een groepsuitje in Haarlem waarbij originaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staan? Met onze verrassende Workshop Naaktmodel Schilderen zit je bij ons goed.

Bij dit fascinerende groepsuitje laat je, je inspireren en leef je, je lekker creatief uit.  Het naschilderen van ons beeldschone naaktmodel is de uitdagende missie die je te wachten staat!

De sfeer van onze Workshop Naaktmodel Schilderen in Haarlem is fijn en gezellig. In onze speciale werkruimte in de binnenstad van Haarlem gaat het gebeuren. Diverse schilderdoeken en schildergerei liggen met smart op te wachten. Laat je inspireren en ga ervoor!

Zodra je groep compleet is geeft onze schilderkenner een boeiende inleiding over de geheimen van het schilderen van een naaktmodel. Daarna verschijnt het lang verwachte naaktmodel in het echt!  Deze man of vrouw wordt vandaag een bron van inspiratie.  Ga lekker ongeremd en gepassioneerd aan de slag. Je schrikt ervan hoe snel de tijd zal omvliegen!

Van onze kundige kunstenaar leer je een aantal belangrijke technieken tijdens de Workshop Naaktmodel Schilderen in Haarlem. Hoe gebruikt je verf en penseel om de menselijke contouren het meest tot hun recht te laten komen? Onze gepassioneerde schilderdocent geeft handige schildertips en uitgekiende schildersuggesties.

Geen schilderervaring? Geen probleem, we pakken alles stap voor stap aan. Je gaat jezelf verrassen met het eindresultaat dat je na afloop natuurlijk mee mag nemen naar huis!

Wij kunnen de Workshop Naaktmodel Schilderen leveren op elke dag of tijdstip naar keuze. Ons naaktmodel wacht je op in het hartje van Haarlem voor een fascinerend groepsuitje!

Workshop Naaktmodel Schilderen Haarlem is inclusief:
– Naaktmodel (man of vrouw)
– Professionele schilderleraar
– Zaalhuur schilderatelier Haarlem
– Diverse schildermaterialen (penselen, verfsoorten, doeken)
– Op elke dag en tijdstip te boeken
– BTW

Andere suggesties…