Workshop Naaktmodel Schilderen in Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Als je in bent voor een origineel en creatief groepsuitje in Leiden dan ben je met onze Workshop Naaktmodel Schilderen bij ons aan het goede adres. Tijdens dit bijzondere groepsuitje kun je je creatief uitleven bij het naschilderen van ons wonderschone naaktmodel!

De ambiance van de Workshop is gezellig en sfeervol. Welkom in ons atelier in het hartje van Leiden. Hier zijn diverse schildersdoeken en de schildersmaterialen voorradig. Tijd dus om aan de slag te gaan!

Na binnenkomst geeft onze schildersexpert een fascinerende inleiding op het schilderen van naaktmodellen. Daarna verschijnt ons beeldschone naaktmodel in levende lijve. Je schildert een man of een vrouw, de keuze is aan jou! Steek je schildershanden uit de mouwen en ga ongeremd in de weer met je penseel.

In korte tijd leer je gedurende de Workshop Naaktmodel Schilderen diverse technieken. Hoe breng je met verf de menselijke contouren het best in beeld? Onze schilderdocent strooit vandaag met handige tips en uitgekiende suggesties. Ook zonder schildervaring zul je verbaasd zijn over je eigen schilderkunst en het resultaat!

Je mag je kunstwerk mee naar huis nemen. Geniet thuis nog eens na van dit tastbare aandenken aan dit mooie en bijzondere groepsuitje in Leiden….

Onze Workshop Naaktmodel Schilderen leveren wij geheel op maat. Op iedere dag of tijd naar keuze. Wij weten zeker dat je in ons atelier in het hartje van Leiden een onvergetelijke tijd zult beleven!

De Workshop Naaktmodel Schilderen Leiden is inclusief:
– Naaktmodel naar keuze (man of vrouw)
– Professionele kunstenaar/ schildersleraar
– Zaalhuur schilderslocatie Leiden
– Diverse schildermaterialen (penselen, verf, doeken enz)
– Op iedere dag en tijdstip te boeken
– BTW

Andere suggesties…