Workshop Paaldansen in Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 32.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Dit moet je meemaken, deze Workshop Paaldansen in Leiden. Stel jij je je collega voor; hangend aan een paal?! Of de directeur, die ineens ondersteboven aan de paal hangt?! Dat kan allemaal gebeuren bij de Workshop Paaldansen. Lachen gieren brullen bij deze hilarische workshop, die niet alleen de arm- en de beenspieren, maar ook de lachspieren behoorlijk zal belasten.

Wil je met je bedrijf voor paal gaan staan?! Bij onze Workshop Paaldansen Leiden zullen alle basistechnieken voorbij komen. Verder gaan we oefeningen doen om de ledematen wat soepeler te krijgen. De Workshop Paaldansen in Leiden start met een warming up, gecombineerd met enige basisoefeningen om meer lenigheid in de heupen te krijgen. vervolgens nemen we een korte ‘break’.

Na deze pauze gaat u de zojuist geleerde technieken zelf uitvoeren. Draaien, zwaaien, hangen en glijden u zult merken dat het makkelijker is dan dat het lijkt!

Onze Workshop Paaldansen Leiden vindt plaats in een eigen relaxte omgeving. Zowel dames als heren kunnen deelnemen.

De Workshop Paaldansen in Leiden is inclusief:
-Workshop
-Professionele begeleiding
-Zaalhuur
-BTW

En als je het geen punt vindt om te betalen voor het minimum aantal deelnemers, dan mag je uiteraard ook met minder mensen komen.

Andere suggesties…