Workshop Paaldansen Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 32.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Heb je ook zo’n zin in een actief en gezellig uitje in Utrecht? Dan is onze sportieve Workshop Paaldansen zeker een aanrader. Deze Workshop Paaldansen in Utrecht is uitermate geschikt als groepsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeestje.

Bij binnenkomst in onze werf staat onze ervaren paaldansinstructrice al op je te wachten. We beginnen dit uitje met een warming up waarbij we de benen, de armen en de heupen even lekker los maken. Nadat al je spieren lekker soepeltjes zijn gaan we de palen in!

Onze instructrice leert je de basisbeginselen van deze opwindende dans en je zult merken, paaldansen is eigenlijk een stuk makkelijker dan dat je had gedacht. Met de juiste aanwijzingen van ons workshopbegeleidster maak je draaien en moves die je tot dan toe niet voor mogelijk hield. De attractieve oefeningen zijn goed opgebouwd zodat je gaandeweg steeds meer kunt. Door het uitvoeren van deze uitdagende oefenvormen op onze lekkere muziek, ontstaat vanzelf een leuke sfeer vol lach en ontspanning. Dat is precies wat je groepsuitje in Utrecht nodig heeft. Lekker actief, maar toch relaxed en gezellig.

Het enige wat je hoeft te doen is gemakkelijk zittende kleding aan te trekken. Dat gekoppeld aan wat gezonde lef en enthousiasme maakt van deze heerlijke Workshop Paaldansen in Utrecht een bijzondere happening. Neem na afloop nog een leuk kiekje en je vergeet dit samenzijn in Utrecht nooit meer! Dat wordt een foto om in te lijsten!

Deze Workshop Paaldansen in Utrecht staat garant voor een gezellig, actief en leerzaam uitje. Wil je dit koppelen aan een heerlijk driegangenmenu, een High Tea, Brunch of Lunch? Neem contact met ons op, wij zorgen voor een exclusief Paaldans-arrangement in Utrecht.

Inclusief:
– Ervaren Instructrice
– Huur privé locatie
– Op uw eigen gewenste tijdstip te boeken
– BTW

U kunt de paaldansworkshop ook in Amsterdam volgen

Andere suggesties…