Workshop pokeren Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Een gokje wagen? Met onze Workshop Pokeren in Alkmaar hoef je niet bang te zijn dat je fout gokt, hiermee zit je altijd goed!

Pokeren is hét kaartspel van dit moment en na deze workshop begrijp je waarom. De spanning, het fascinerende, de strategieën en het gebluf… Tijdens de Workshop Pokeren kom je erachter hoe je dit allemaal toe moet passen in dit bloedstollende spel. Na deze workshop zul je in menig casino je mannetje staan!

Pokeren is de ideale mix van spanning, spel en strategie, maar biedt je in deze workshop ook veel gezelligheid en is daarom uitermate geschikt voor een teamuitje of personeelsfeest!

Op een speciaal uitgekozen en sfeervolle locatie in Alkmaar zullen we gaan kijken wie van de groep het meest over stalen zenuwen beschikt, want die zijn zeker nodig tijdens een bloedstollend kaartspel als dit! We beginnen de workshop met de basisbeginselen van het spel en een korte introductie. Een interactieve en intieme workshop waarbij je ruimschoots de gelegenheid krijgt om vragen te stellen of iets anders in te brengen.

Wanneer de speluitleg duidelijk is spelen we een aantal oefenpotjes, waarna we overgaan op het echte werk: een pokertoernooi! Wie beschikt er over een pokerface?
De winnaar van dit laatste ‘echte’ pokerspel gaat uiteraard naar huis met een passende prijs.

TIP! Een avondje pokeren kan uitstekend gecombineerd worden met een heerlijk driegangendiner. Misschien is het Poker Diner in Alkmaar iets voor jouw groepsuitje?

De Workshop Pokeren in Alkmaar is inclusief:
– Professioneel pokerspel
– Professionele pokertafels
– Poker playing chips en speelkaarten
– Prijs voor het winnende team
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…