Workshop Streetdance in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Dit actieve en sportieve groepsuitje in Amersfoort is misschien wel geknipt voor jouw groep! De Workshop Streetdance zit vol actie, verrassing, sfeer en gezelligheid! Aan de hand van een ervaren choreograaf leer je de fijne kneepjes van het Streetdancen. Danservaring is meegenomen maar zeker geen vereiste, bovendien hoeft het niet allemaal perfect! Bij dit uitje staat het samenzijn en het dansplezier centraal!

We beginnen de Workshop Streetdance in Amersfoort met een boeiende inleiding van onze Streetdance danscoach. Je hoort de ‘ins en outs’ over het ontstaan van Streetdance. Doordat Streetdance in feite diverse dansstijlen combineert, kunnen we spreken van een gevarieerde en veelzijdige dansvorm.

Onze danscoach doet diverse danspassen en moves uit de doeken. Maar je wordt ook uitgedaagd om te improviseren samen met jouw gezelschap. Interactie is ook een van de leuke en verrassende elementen van de Workshop Streetdance in Amersfoort. Leer het allemaal in onze heerlijke ambiance van onze danszaal in het hartje van Amersfoort.

Na het repeteren van verschillende danstechnieken werk je met je groep toe naar een spetterende slotact. Wij hebben een verrassende choreografie voor jou in petto!

Onze Workshop Streetdance in Amersfoort is een must voor groepen die van actie houden. Kies voor een sportieve, leerzame en bijzondere tijd in Amersfoort ! Geschikt als bedrijfsuitje of een succesvol vrijgezellenfeest in Amersfoort.

De Workshop Streetdance Amersfoort is inclusief:
– Professionele en ervaren Streetdance-coach
– Zaalhuur danszaal Amersfoort
– Garantie op actief en bruisend uitje
– BTW

Andere suggesties…