Workshop Twerken Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Op zoek naar een vriendinnenuitje of vrijgezellenevent met een extra ‘bite’? Dit groepsuitje gaat je voorstellingsvermogen te boven. Welkom bij de Workshop Twerken in Rotterdam. Een verrassender vrijgezellenuitje is haast niet denkbaar. Doe je meest gemakkelijk zittende kleding aan, want vandaag gaan we los hier in Rotterdam!

Twerken is een fenomeen die de danswereld goed heeft opgeschrikt. De moves van het Twerken hebben de sexy dansstijlen flink verrijkt. In vele videoclips en YouTube hits komt het Twerken voor. Ook grote artiesten (zoals Miley Cyrus) hebben het Twerken in hun repertoire. Nu jullie nog! Geloof het of niet, na de Workshop Twerken in Rotterdam kun jij ook shaken en bouncen dat het je lust en je leven is!

Als je goed wilt Twerken dan moet je de bewegingen van heupen tot aan billen extra accentueren. Laat je billen bouncen en maak het dansen zo nog swingender.

Het lijkt moeilijk, maar zoals bij alles: oefening baart kunst. Bovendien, kennis van de juiste techniek maakt het allemaal eenvoudiger. Daar komt onze volleerde dansinstructrice bij kijken. Zij leert je de kunst van het Twerken stapsgewijs. Zowel ervaren als onervaren dansers zullen aan het eind van de Workshop Twerken in Rotterdam versteld staand van hun eigen kunstjes. Reken maar dat je samen met je vriendinnen of collega’s een hilarische en sfeervolle tijd zult doorbrengen! Dit wordt echt om te filmen!

De Workshop Twerken in Rotterdam start met de bruisende warming up. Daarna gaan jullie je via praktische oefeningen het Twerken meester maken. De interactie tijdens het ’booty shaken’ zorgt voor een levendige sfeer en een hoop plezier. ‘Shake those asses ladies!’.

De Workshop Twerken in Rotterdam is het ultieme sexy groepsuitje met de nodige actie. Naast dansschoenen, sportschoenen en gemakkelijke kleding hoef je alleen jezelf mee te nemen. Daarna groeit de Workshop Twerken vanzelf uit tot een spetterende party.

Wil je de Workshop Twerken opnemen in een dagarrangement? Je kunt de Workshop Twerken ook combineren met een Diner, Lunch of High Tea in Rotterdam. Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. De Workshop Twerken kun je bij ons boeken voor elke stad en voor elke datum en tijd.

De Workshop Twerken in Rotterdam is inclusief:
– Professionele dansdocente
– Zaalhuur locatie Rotterdam
– Garantie op een swingend event
– BTW