Workshop Twerken

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Zijn jullie op zoek naar eens iets heel anders voor tijdens je vrijgezellenfeestje of verjaardag in Amsterdam? Of hebben jullie gewoon zin in een leuke workshop samen met je vriendinnen? Zoek dan niet verder!

Twerken is dé danshype van dit moment! Na de sensationele ‘moves’ van  Miley Cyrus tijdens de MTV Video Music Awards, is het twerken een niet meer weg te denken onderdeel van de hedendaagse danscultuur.

De nadruk van deze ‘sexy dansmoves’ ligt op het accentueren van de bewegingen van je heupen en je billen.

Gedurende deze workshop twerken leren wij jullie bouncen net als de billen van Nicky Minaj!

Breekt tijdens het lezen het zweet je al uit? Geen nood, het lijkt moeilijker dan dat het is. Onze geroutineerde dansinstructrice zal jullie stap voor stap de beginselen van deze dans op een rustig tempo bijbrengen.Deze professionele danseres heeft vele gezelschappen al de kunst van het ‘twerken’ bijgebracht en zal zich naadloos aanpassen aan het niveau van de groep en de deelnemers.

We beginnen deze workshop met een goede warming up, zodat jullie helemaal in de ‘mood’ komen en een onvergetelijke workshop tegemoet gaan.Vervolgens worden jullie opgedeeld in kleinere groepjes en uitgedaagd om te improviseren. Interactie vormt namelijk een van de leuke en verrassende elementen tijdens deze dansworkshop in Amsterdam.

Daarna is het tijd om te gaan ‘booty shaken’!  Bij Twerken gaat het vooral om bewegen van de heupen en de billen. Shake that ass!

Natuurlijk lassen wij halverwege deze workshop een pauze in, waar jullie even lekker op adem kunnen komen en ervaringen kunnen uitwisselen.

Deze Workshop in Amsterdam is een must voor iedereen die wel van een beetje actie houdt.

Tip: draag tijdens de workshop gemakkelijke kleding en goed zittende sport- of dansschoenen. Het dak gaat er namelijk af, dus bewaar alle energie voor de workshop! Het wordt een spetterende middag in Amsterdam waar jullie nog lang met plezier aan terug denken.

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…