X-mas Popquiz Diner in Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Ben jij nog op zoek naar een uitje in kerstsferen? Dan hebben wij het perfecte groepsuitje voor je gevonden!

Speciaal voor de feestdagen toveren wij ons Popquiz Diner om tot een waar kerstfeest! Dit X-mas Popquiz Diner is te boeken als bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest.

In het centrum van de bruisende hoofdstad hebben wij een prachtige locatie voor jullie beschikbaar gesteld, geheel privé en vol met kerstversiering natuurlijk. Wanneer iedereen een drankje in zijn hand heeft wordt de stemming getest door onze quizmaster. Zijn jullie klaar voor een avond geheel in het teken van muziek?

We starten met een ronde muziek raden. Weet jij de nationale of internationale kerst hit te raden? Gelukkig sta je er niet alleen voor en ga je samen met je team de strijd aan tegen de rest van het gezelschap. Maar doe goed je best, want die prijs wil je natuurlijk wel winnen!

Na deze spanende eerste ronde gaan we verder met de muziekkennis. Weet jij welke kerst hit Elvis Presley heeft geschreven en hebben de Toppers ook een kerstconcert gehouden? Ook hebben wij een Engelse kerst hit door de vertaalmachine gestopt. Ken jij het nummer als wij de Nederlandse tekst oplezen? En denk maar niet dat je naar huis gaat zonder gezellig een moppie mee te zingen!

Dit uitje organiseren wij in een restaurant in Amsterdam. Dit, zodat jullie een overheerlijk driegangendiner voorgeschoteld krijgen. We serveren jullie een menu met een aantal keuzes, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit.

De avond sluiten we af met het antwoord op de vraag: “welk team weet het meest over onze nationale en internationale kerst hits?”. Voor dit team stellen wij een hartstikke leuk prijsje beschikbaar.

Dit uitje is zeker geen ‘Silent Night’ in Amsterdam. Boek dit kerstuitje voor een heerlijke afsluiter van het jaar. Dus kom naar Amsterdam en reserveer ons X-mas Popquiz Diner!

Inclusief:
-Privezaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste Quizmaster
-Prijsje voor het winnende team
-BTW