X-mas PopQuiz Diner in Breda

  • Breda
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

What the world needs now…’ is een gezellige, warme avond in het hart van deze Bourgondische stad, tijdens ons X-mas Popquiz Diner. Geen ‘Silent Night’ met dit kerstuitje in Breda maar een avond waar ‘The Bells are Ringing’! Want zeg nu zelf, All I want for Christmas, is een onvergetelijke avond tijdens de mooiste tijd van het jaar.

Wij hebben de beste ingrediënten  klaarliggen om deze koude avond om te toveren tot een culinaire, memorabele en vooral gezellige avond, samen met uw vrienden, familie of collega’s! Dit muzikale kerstuitje in Breda organiseren wij in een mooi aangeklede privéruimte in één van onze heerlijke restaurants. Hier staan we te trappelen om uw gezelschap te ontvangen en deze avond in te luiden.

Maar neem eerst rustig plaats, waarna uw eerste drankje zal worden opgenomen. Onze enthousiaste Kerstman of vrouw zal de introductie van de avond geven.

Tijdens dit kerstuitje in Breda, delen we uw gezelschap op in een aantal teams. Deze teams nemen het tegen elkaar op in onze speciale Popquiz kersteditie! De quiz bestaat uit een aantal spelrondes. Uiteraard komen alle bekende nationale en internationale kerstklassiekers aan bod. We gaan eens testen hoeveel jullie hier eigenlijk van af weten!

Buiten deze quizvragen, waarbij wij uiteraard de leukste fragmenten hebben geselecteerd en zullen laten horen, krijgen jullie ook zelf de kans om jullie gouden keeltjes open te gooien! Kortom, dit kerstuitje in Breda is één groot, gezellig en warm feestje!

Natuurlijk zorgen we ook voor heerlijke gerechten. Deze Popquiz Kersteditie spelen we namelijk tussen de gangen van een compleet 3-gangen diner door. We zorgen ervoor dat uw gezelschap voldoende keuzes kan maken wat betreft gerechten.

Zo geven we altijd de keus tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Eventuele andere dieetwensen, zijn in overleg, ook geen enkel probleem.

Aan het eind van de avond, als iedereen uitgezongen en uitgegeten is, telt de quizmaster alle punten bij elkaar op en zal hier een winnende team uit naar voren komen. Dit team ontvangt een leuke prijs van ons, buiten de eeuwig durende roem, natuurlijk!

Dit kerstuitje in Breda is geschikt als bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiefeest. Vraag onze eventplanners naar de mogelijkheden.

Inclusief
-Privézaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste Quizmaster
-Prijsje voor het winnende team
-BTW