X-mas PopQuiz Diner in Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Jingle bells, jingle bells Jingle all the way!

Zijn jullie op zoek naar een culinair en bovenal gezellig groepsuitje deze kerst? Dan is ons X-mas Popquiz Diner in Den Bosch op jullie lijf geschreven.

Dus schuif maar aan en spits de oren, want tijdens deze X-mas Popquiz zullen de bekende nationale en internationale kerst hits uit de boxen schallen;  Mariah Carey, Wham, Bing Crosby, ze zullen allemaal de revue passeren tijdens dit kerstuitje in Den Bosch!

Terwijl de koude decemberwind buiten flink huishoudt hebben wij speciaal voor jullie een privézaaltje gereserveerd in een  restaurant in hartje Den Bosch. Hier staat onze enthousiaste Quizmaster al te trappelen van ongeduld.

Als iedereen zijn of haar plaatsje heeft gevonden zal de Quizmaster jullie gezelschap opdelen in verschillende teams en de teamcaptains aanstellen. Vervolgens zal de Quizmaster het startschot geven en kan de strijd in alle hevigheid losbarsten.

Maar natuurlijk zullen wij er voor zorgen dat het jullie deze avond aan niets tekort komt! Daarom zullen wij tussen de rondes van deze Popquiz door jullie op een heerlijk driegangendiner trakteren. Waarbij jullie de keuze hebben uit vlees, vis of vegetarisch en met een lekker drankje erbij is het toch heel goed toeven.

Nadat ook de laatste kerstnummers uit de speakers zijn geknald, is het tijd voor de quizmaster om alle bijeen gesprokkelde punten bij elkaar op te tellen en het winnende team bekend te maken.

Onze X-mas Popquiz is een Popquiz die jullie kerstuitje in Den Bosch zeker zal omtoveren in een onvergetelijk groepsuitje!  Dus zijn jullie er klaar voor deze kerst?

Inclusief
-Privézaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste Quizmaster
-Prijsje voor het winnende team
-BTW