X-mas Popquiz Diner in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Geen zin in een ‘Silent Night’ tijdens uw jaarlijkse kersuitje in Den Haag? Zorg er dan voor dat u goed voorbereidt bent met ons spetterende en muzikale X-mas Popquiz Diner!

Een kerstarrangement dat garant staat voor een hoop muzikaliteit, optimale kerstsferen en bomvol gezelligheid in het mooie centrum van Den Haag!

Exclusief voor uw gezelschap huren wij een mooie ruimte af in een goed restaurant in hartje Den Haag. De goedlachse quizmaster zal u hartelijk welkom heten en de introductie van de avond geven. Jullie gaan de X-mas Popquiz in verschillende teams spelen. De quizmaster zal de teams bekend maken en dan kunnen we beginnen met de eerste ronde van deze spannende X-mas Popquiz!

Vanavond testen wij uw kennis over de nationale en internationale kerst-hits. Hierbij laten we natuurlijk de klassiekers voorbij komen, maar we zullen u ook aan de tand voelen over de wat minder bekende kerstliederen!

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om, hoeveel u nu eigenlijk weet over deze nummers en artiesten. En natuurlijk gooien jullie je gouden keeltjes ook nog even open! We organiseren dit kerstuitje in Den Haag tussen de gangen van een heerlijk diner.

Natuurlijk heeft u voldoende keuze in gerechten en houden we ook rekening met vegetarische liefhebbers en andere dieetwensen. Aan het eind van de avond is het tijd om alle punten bij elkaar op te tellen en het winnende team bekend te maken. En buiten eeuwige roem hebben we nog een leuke prijs voor dit team!

Met ons X-mas Popquiz Diner kan uw kerstfeest dit jaar niet meer stuk!