X-mas Popquiz Diner in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Bent u op zoek naar het perfecte groepsuitje waarmee u uw vrienden of collega’s een onvergetelijke kerst kunt bezorgen? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk het perfecte uitje binnen handbereik.

Ons X-mas Popquiz Diner in Haarlem is het kerstuitje van 2019! 
Bij binnenkomst kunnen jullie plaatsnemen aan de feestelijk gedekte tafels in een speciaal gereserveerde privézaal in een gezellig Haarlems restaurant. Hier zal onze Quizmaster al op u staan te wachten. Deze zal het spel uitleggen en uw gezelschap in teams opsplitsen. Zodra de teams bekend zijn kunnen we gaan beginnen met de Popquiz.

Maar let op! Dit is geen gewone Popquiz, dit is een Popquiz in een feestelijk jasje. In plaats van gewone hits bestaat deze Popquiz louter uit Kersthits! Mariah Carey, Wham, Bing Crosby, ze zullen allemaal aan bod komen.

Aan de hand van de verschillende  rondes zullen wij erachter komen in welk team zich de grootste ‘’kerstfanaten’’ bevinden. Tussen de rondes door zullen wij u ook nog trakteren op een heerlijk driegangendiner. U heeft hierbij de keuze uit vlees, vis en vegetarisch, dus voor ieder wat wils.

Nadat ook de laatste kerstnummers uit de speakers zijn geknald, is het tijd voor de quizmaster om alle bijeen gesprokkelde punten bij elkaar op te tellen en het winnende team bekend te maken.

Dus boek nu onze X-mas Popquiz Diner in Haarlem en dan bent u verzekerd van een wel heel gezellig kerstuitje in Haarlem.

Inclusief
-Privézaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste Quizmaster
-Prijsje voor het winnende team
-BTW