X-mas Popquiz Diner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Ook zo’n zin in de kerstdagen? Lekker knus met vrienden en familie bij een mooi verlichten kerstboom. En wat is nou een kerst zonder de geweldige kerstnummers. Hoeveel geweldige kerstnummers zijn er wel niet gemaakt en wat te denken aan de echte kerstmeezingers. Wij hebben ze voor jullie verzameld in ons geweldige X-mas Popquiz diner.

Gedurende dit kerstuitje zal uw kennis getest worden over (inter)nationale bekende, minder bekende en de echte kerst meezingers! Welk team weet bijvoorbeeld hoeveel kerstnummer Andre Hazes op zijn naam heeft staan? En wie ‘Leroy, the RedNeck Reindeer’ zong? Durf het aan en test je kennis en ga de strijd aan met vrienden, familie of collega’s!

In het centrum van Rotterdam zullen wij zorgen voor een knusse, warme privé ruimte in een aangenaam restaurant die door ons versierd zal worden voor een écht kerstgevoel tijdens dit X-mas Popquiz diner!

U zal ontvangen worden door onze enthousiaste Kerstman of vrouw om de middag of avond een daverende introductie te geven. Deze spelbeleider zal jullie tijdens deze X-mas Pop-quiz opdelen in teams en de verschillende spelrondes begeleiden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen zelf de teams in te delen, de keuze is aan u!

De X-mas Popquiz Rotterdam zal worden gespeeld tijdens een verrukkelijke 3-gangen diner. Tussen de gerechten door gaat de muziek aan en vliegen je de kerst-hits weer om de oren. U heeft de keuze tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Mocht u eventuele dieetwensen hebben is dit natuurlijk ook geen enkel probleem.

Aan het einde van de avond zullen alle punten worden opgeteld en zullen wij het winnende team belonen met onze felbegeerde X-mas Popquiz Prijs.

Inclusief:
-Privezaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste Quizmaster
-Prijsje voor het winnende team
-BTW