X-mas Popquiz Diner Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Jingle Bells! Dit wordt een gezellige topavond in het centrum van het knusse Amersfoort!

Tijdens ons X-mas Popquiz Diner wordt u in de watten gelegd met heerlijk eten en vermaak. Vergeet ‘Silent Night’. Dit kerstuitje in Amersfoort wordt er een met eigentijdse kerstklassiekers! All I want for Christmas… is deze nostalgische avond met uw gezelschap.

De ideale componenten zijn aanwezig om een winterse avond om te toveren tot een culinaire belevenis vol vermaak. U bent klaar voor een sfeervolle avond in Amersfoort samen met vrienden, familie of collega’s!

Deze muzikale kerstviering in Amersfoort vindt plaats in een sfeervol aangeklede privéruimte in een toprestaurant. Uw gezelschap wordt hartelijk en warm ontvangen door onze eigen Kerstman. U welkomstdrankje wordt geserveerd en daarna zal onze vrolijke quizmaster een wervelende introductie op de feestelijke avond geven.

Bij aanvang wordt uw gezelschap opgedeeld in rivaliserende teams. Deze fanatieke teams strijden tegen elkaar gedurende deze speciale Popquiz Kersteditie! Tijdens diverse spelrondes komen populaire nationale en internationale kerstsongs aan bod.

Wie zijn de kerstkenners in uw gezelschap? Uiteraard hebben wij de leukste en meest memorabele fragmenten uitgeselecteerd. Maar dan zijn we er nog niet. Ook u en uw tafelgenoten krijgen de kans om de stembanden te testen voor een ware meezinger! Dit kerstuitje in Amersfoort is één vrolijke en sfeervolle happening!

Er worden heerlijke gerechten uitgeserveerd. De spelrondes van de Popquiz Kersteditie spelen we tussen de gangen door. Zo heeft u maximaal genot van een compleet 3-gangen diner gekoppeld aan boeiende spelmomenten. Dit diner in Amersfoort voorziet in voldoende keuze tussen vlees-, vis- en vegetarische gangen. En als er wensen zijn van vegetariërs of tafelgenoten op dieet, dan houden wij daar graag rekening mee.

Aan het einde van dit culinaire en muzikale festijn telt de Quizmaster alle punten op en zal het beste team uit de hoge hoed komen. Deze kampioenen van Amersfoort ontvangen een leuke prijs en mogen zich het team van het jaar noemen!

Dit succesvolle kerst-arrangement in Amersfoort is geschikt als bedrijfsuitstap, familiefeest of ander groepsuitje. Onze eventplanners beantwoorden graag uw vragen en geven u advies op maat.

Inclusief:
-Privezaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste Quizmaster
-Prijsje voor het winnende team
-BTW