Xmas Popquiz Diner Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

De kerstklassiekers van Wham, Mariah Carey en Bing Crosby, wie kent ze niet? Maar wie was de zanger van ‘Leroy, the RedNeck Reindeer’? Of van de originele ‘O Holy Night’? Denkt u behoorlijk wat af te weten van nationale en internationale kerstnummers? Stel samen met uw vrienden, familie of collega’s uw kennis over kerstklassiekers op de proef in de mooiste tijd van het jaar! Laat zien wat u weet tijdens het ultieme kerstuitje in Nijmegen; het X-mas Popquizdiner!

Terwijl de historische stad is omgetoverd tot een winters tafereel, zullen wij u met open armen ontvangen in een warm en gezellig restaurant in hartje Nijmegen. U zult met uw gezelschap plaatsnemen in een besloten ruimte die wij exclusief voor dit kerstuitje hebben gereserveerd. Hier zal het kerst spektakel gaan plaatsvinden. Onze enthousiaste quizmaster zal u in stijl ontvangen. Terwijl u een rustig plekje opzoekt, zal de bediening de eerste drankjes opnemen.

De quizmaster verdeelt uw gezelschap vervolgens op in verschillende teams. Nu kan de strijd echt beginnen! We gaan uw kennis over bekende, en ook minder bekende kerstklassiekers testen tijdens meerdere spelrondes. Dus houd uw oren goed open en fris uw geheugen op, want uw team moet natuurlijk de meeste punten behalen!

Tussen de rondes van dit X-mas Popquizdiner kunt u genieten van de gangen van een heerlijk diner. Het zal u deze avond aan niks ontbreken! U hebt de keuze tussen verschillende voor- en hoofdgerechten. Uiteraard wordt er met alle soorten eters rekening gehouden, want u hebt altijd de keuze tussen een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Uiteindelijk krijgt u ons beroemde verassingsdessert opgediend. Natuurlijk hebt u alle tijd om rustig te genieten van dit heerlijke driegangen diner voor we verder spelen met de popquiz.

Als de laatste kersthit door de kamer is weerklonken, zal de quizmaster alle punten bij elkaar optellen. Welk team heeft de grootste kerstklassieker-kennis? Zij krijgen natuurlijk een leuke en zeker verdiende prijs.

U zult dit kerstarrangement in Nijmegen niet snel vergeten! En probeer die kerstjingles maar eens uit uw hoofd te krijgen!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Feestelijk drie gangen menu
– Xmas PopQuiz (inclusief materialen)
– Professionele spelbegeleider
– BTW