Vrijgezellenfeest Vrouwen Utrecht

Natuurlijk hebben vrouwen andere interesses dan mannen en daarom hebben wij nu speciale vrijgezellenfeesten voor vrouwen in ons bestand opgenomen. Creatieve workshops, spannende spelprogramma’s en hilarische speldiners, wij hebben voor elk wat wils.

Tips voor een vrijgezellenfeest in Utrecht

Je kan natuurlijk een van onze losse uitjes boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal van onze uitjes te combineren en zo een geheel verzorgd en ‘all inclusive’ vrijgezellenfeest in Utrecht samen te stellen.

Ideeën voor een vrijgezellenfeest in Utrecht
Zo kun je, je vrijgezellenfeestje in Utrecht beginnen met een hilarisch Crazy 88 Spelprogramma. Tijdens dit spelprogramma ga je samen met jouw vriendinnen de binnenstad van Utrecht onveilig maken. Verdeeld in teams strijd je aan de hand van verschillende opdrachten om de felbegeerde hoofdprijs. Zodra alle opdrachten zijn vervuld komen jullie weer terug bij de spelbegeleider die iedereen zal trakteren op een heerlijk drankje en het winnende team bekend zal maken. Na dit Crazy 88 Spelprogramma kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om even bij te komen op onze borrelsloep. Tijdens deze rondvaart door de Utrechtse grachten kun je genieten van een onbeperkte Hollandse bar. Dit vrijgezellenfeestje voor vrouwen kunnen jullie afsluiten met een hilarisch Hou van Holland Spelprogramma.

Dus wilt je, je vrijgezellenfeest in Utrecht omtoveren tot een memorabel vrijgezellenuitje waar nog jaren later met veel plezier aan zal worden teruggedacht? Boek dan één van onze verrassende vrouwen vrijgezellenfeestjes in Utrecht!

Wij organiseren onze vrijgezellenfeestjes in heel Nederland, dus of je nu op zoek bent naar een vrijgezellenfeest in Amsterdam, een vrijgezellenfeestje in Utrecht wilt bouwen, of juist op zoek bent naar een vrijgezellenfeest in Den Haag, wij hebben een ruime keuze!

Boek nu een van onze spetterende uitjes en niets staat jullie meer in de weg om de ’vrijgezel’ op een onvergetelijke vrijgezellenparty te trakteren.’

Tips

  • Limousine huren in Amsterdam
  • Salsa diner in Haarlem
  • Tapas tour in Amsterdam
  • Workshop paaldansen in Haarlem
  • Popquiz diner in Utrecht

Hulp nodig bij je aanvraag of wil je maatwerk?

Wij hebben veel uitjes, maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren! Stel, je wilt een lunch met een moordspel, dat is gewoon mogelijk. Of bijvoorbeeld een spelletje zonder dessert. Of net een onderdeel anders.Er zijn genoeg mogelijkheden. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Neem contact op door te bellen of te mailen, of vul het contactformulier in.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!