Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Vrijgezellenfeest Vrouwen Utrecht

Vrijgezellenfeest Vrouwen Utrecht

Natuurlijk hebben vrouwen andere interesses dan mannen en daarom hebben wij nu speciale vrijgezellenfeesten voor vrouwen in ons bestand opgenomen. Creatieve workshops, spannende spelprogramma’s en hilarische speldiners, wij hebben voor elk wat wils.

U kunt natuurlijk een van onze losse uitjes boeken, maar u kunt er ook voor kiezen om een aantal van onze uitjes te combineren en zo een geheel verzorgd en ‘all inclusive’ vrijgezellenfeest in Utrecht samen te stellen.

Zo kunt u uw vrijgezellenfeestje in Utrecht beginnen met een hilarisch sex in the city spelprogramma. Tijdens dit, op het tv programma gebaseerde, spelprogramma gaat u samen met uw vriendinnen de binnenstad van Utrecht onveilig maken. Verdeeld in teams strijd u aan de hand van verschillende opdrachten om de felbegeerde hoofdprijs. Zodra alle opdrachten zijn vervuld komen jullie weer terug bij de spelbegeleider die iedereen zal trakteren op een heerlijk drankje en het winnende team bekend zal maken. Na dit sex in the city spelprogramma kunnen jullie ervoor kiezen om even bij te komen op onze borrelsloep. Tijdens deze rondvaart door de Utrechtse grachten kunnen jullie genieten van een onbeperkte Hollandse bar. Dit vrijgezellenfeestje voor vrouwen kunnen jullie afsluiten met een hilarisch hou van Holland spelprogramma.

Dus wilt u uw vrijgezellenfeest in Utrecht omtoveren tot een memorabel vrijgezellenuitje waar nog jaren later met veel plezier aan zal worden teruggedacht? Boek dan één van onze verrassende vrouwen vrijgezellenfeestjes in Utrecht!

Vrijgezellenfeest vrouwen tips
Wij organiseren onze vrijgezellenfeestjes in heel Nederland, dus of u nu op zoek bent naar een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam, een feestje wil bouwen in Utrecht, of juist op zoek bent naar een vrijgezellenfeest in Den Haag, wij hebben een ruime keuze!

Boek nu een van onze spetterende uitjes en niets staat jullie meer in de weg om de ’vrijgezel’ op een onvergetelijke vrijgezellenparty te trakteren.’