Workshop Streetdance Utrecht

Prijs: 
€ 25,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
12
Tijdsduur: 
1,5 uur

Kies voor een actief en verrassend uitje in Utrecht. Maak kennis met de snake en de body roll! Deze Workshop Streetdance is een heerlijk en origineel groepsuitje in Utrecht.
Daag uw vrienden of collega’s uit om deze pittige en spetterende Workshop Streetdance te beleven. Danservaring is niet nodig, want onze professionele ‘streetdancer’ bouwt deze twee uur durende Workshop heel rustig op.

Onze ervaren Streetdance-deskundige start deze fascinerende Workshop in Utrecht met een boeiende intro. Streetdance is namelijk geboren in de achterstandswijken van New York. Vanaf de jaren 80 is een hele lichting dansers met een unieke eigen stijl opgestaan. Niet veel later bereikte deze dansvorm Europa en nu is Streetdance niet meer weg te denken in onze hippe en populaire muziekvideo’s. Inmiddels is Streetdance niet alleen een dansstijl, maar ook een lifestyle. Dit komt tot uiting in de mode, muziek en andere kunstuitingen van dit moment.

Wat u bij de Workshop Streetdance in Utrecht ook leert is dat Streetdance geen dansvorm is die vanuit een instituut ontwikkeld is. Het is juist een boeiende verzameling van diverse dansstijlen. Daarom is Streetdance steeds aan verandering onderhevig. Dit maakt Streetdance een dynamische en spannende dansstijl. Bij onze Workshop Streetdance in Utrecht gaat het niet alleen om de dansbewegingen, maar ook om improvisatie en uw interactie met de andere dansers en uw publiek. Door deze verbroederende ambiance is onze Workshop Streetdance ideaal als onderdeel van uw bedrijfsfeest, personeelsuitje of vrijgezellenviering in Utrecht
.
Na een attractieve warming up komen allerlei danstechnieken voorbij. Deze gaat u samen tot in de puntjes repeteren. En natuurlijk eindigt u de Workshop Streetdance in Utrecht met een bruisende eindperformance waar u met zijn allen trots op mag zijn!

Kortom, onze Workshop Streetdance in Utrecht is lekker actief, sfeervol, gezellig, leerzaam en uitdagend! Geef uw personeelsuitje een verrassende wending met deze Workshop. Of luister uw vrijgezellenfeest op met deze spetterende happening! Everybody dance now!

Workshop Streetdance Utrecht is inclusief:
- Ervaren Streetdance-lerares
- Zaalhuur dansruimte Utrecht
- Garantie op sfeervol en swingend groepsuitje
- BTW