Flashmob Workshop Utrecht

Prijs: 
€ 30,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
2,0 uur

Doe eens lekker maf! Samen met uw groep dagen we u uit om de binnenstad van Utrecht  onverwachts te verbazen! Onze Flashmob Workshop wordt een onvergetelijke happening voor u en uw gasten! Bij deze Flashmob Workshop brengen we muziek, dans, gekte en teambuilding op een unieke manier samen.

Met onze professionele choreografe bereidt u een spetterende dansact voor. Daarna voert u deze show op, samen met uw groep, op een openbare plek in het bruisende hartje van Utrecht. Bijvoorbeeld bij de Dom of het Jansplein. Alles is mogelijk bij dit gedenkwaardige groepsuitje in Utrecht.

Onze professionele dansinstructrice wacht u op in een exclusieve zaal in de binnenstad van Utrecht. Samen met de andere deelnemers maakt u een keuze voor een opzwepend nummer. Gaat u uitpakken met Will.i.am, Rihanna, of had u iets anders in gedachten?  Zodra iedereen de pasjes en de moves beheerst, houden we een korte pauze met een feestelijk drankje. Even opladen voordat het echte werk begint…

Daarna vertrekt uw groep stiekem en onopvallend naar de optreedplek in de binnenstad van Utrecht. Totaal onverwachts overrompelen jullie de voorbijgangers met een waanzinnige performance. Thuis kunt u zelfs nog nagenieten van de show want wij zetten alles speciaal voor u op film!

Laat Utrecht genieten van jullie topuitje of feestje! Boek de Flashmob Workshop Utrecht bij Get Events. Alleen bij ons vindt u dit soort originele topuitjes!

Workshop Flashmob Utrecht is inclusief:
- Ervaren danslerares/ choreografe
- Zaalhuur locatie Utrecht
- Garantie op subliem groepsuitje
- BTW